Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bartošová o únose: Znásilňoval ma pripútanú k radiátoru!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (3)
Iveta Bartošová

PRAHA – Prezradila detaily a zosypala sa! Hoci od únosu Ivety Bartošovej (44) uplynulo už sedemnásť rokov, hrozné spomienky desia speváčku dodnes. Tie sa najnovšie opäť vyplavili na povrch kvôli knihe s názvom Neměla jsem se narodit, ktorá poodhaľuje desivé momenty interpretkinho života. Publikácia by sa mala čoskoro objaviť v predaji.

„Bol hnusný a smradľavý,“ opísala Iveta únoscu Romana Třísku, ktorý jej v minulosti urobil zo života peklo. „Priväzoval ma k radiátoru. Znásilňoval ma znova a znova. Nemohla som sa ani hýbať,“ približuje detaily desivých zážitkov Bartošová. 

Ako v knihe prezrádza, všetko sa to odohralo ešte v roku 1994, kedy bol jej vtedajší partner Ladislav Štaidl na istý čas v USA. S únoscom sa speváčka zoznámila "vďaka" susedke, ktorá ho doviedla k nej domov s tým, že jej opraví telefón. Romanovi Třískovi sa podarilo Ivetu presvedčiť, že ju niekto odpočúva a chce ju zlikvidovať. „Nakoniec som mu všetko uverila a odišla s ním,“ spomína na svoju osudovú chybu blondínka.

Muž odviedol Bartošovú najprv do svojho pražského bytu, neskôr na chalupu do Českých Budějovic. Počas únosu ju dopoval liekmi. Zrejme z dôvodu, aby sa nedokázala brániť. „Z tých znásilnení, ku ktorým prišlo, si našťastie pamätám len útržky... Bolo to strašné. Čudujem sa, že som vôbec schopná sexuálne žiť, milovať a fungovať,“ prezrádza hudobníčka.

Romanovi Třískovi, ktorý už predtým sedel vo väzení za vraždu nevlastného otca, únos Ivety nikdy nedokázali. Nepomohlo ani to, že spoluväzeň predložil jeho plány na speváčkin únos. Možno aj preto sa Bartošová z incidentu dlho spamätávala. K návratu do normálneho sexuálneho života jej pomohla najmä túžba po rodine: „...prinútila som sa k tomu, aby som nejakým spôsobom prežila. A aj preto, že som veľmi chcela dieťa.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu