Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tvrdá rana pre vdovu Svobodovú: Opustil ju manžel!

Patrik Auš a Vendula Svobodová Zobraziť galériu (5)
Patrik Auš a Vendula Svobodová

PRAHA – Utrápená! Vdova po legendárnom skladateľovi Karolovi Svobodovi (†68) – Vendula (39) prežíva v týchto dňoch náročné chvíle. V sobotu to bude presne päť rokov, čo si jej manžel vzal život. Okrem bolestivých spomienok sa však musí vyrovnávať s ďalšou veľkou stratou. Pred necelým mesiacom ju totiž opustil aj druhý chlap jej života – Patrik Auš (33).

Venduline manželstvo s o šesť rokov mladším partnerom prechádza krízou. Podľa informácií denníka Aha! dvojica dokonca spoločne netrávila ani Vianoce. Zhruba pred troma týždňami sa Patrik Auš odsťahoval z ich spoločnej domácnosti a momentálne prespáva v hoteli. Blondínke tak ostalo prázdne miesto v posteli a oči pre plač.

Svobodová našla prázdny dom ešte začiatkom roka, keď sa spoločne so svojím synom vrátila z dovolenky, ktorú trávila v Egypte. Patrik si zbalil pár svojich vecí a presťahoval sa do hotela, v ktorom stojí nocľah za jednu noc zhruba 700 českých korún, čo je necelých 30 €.

Počas uplynulého víkendu sa Auš a Vendula stretli v ich dome. Pomerne dlhý rozhovor striedali slzy a nárek. Pri rozlúčke sa vraj manželia objali a Patrik sa vrátil späť do hotela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu