Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdy z Tisíc a jedna noc: Manželstvo aj dieťa!

Hrdinovia seriálu prežívajú lásku aj mimo kamier Zobraziť galériu (2)
Hrdinovia seriálu prežívajú lásku aj mimo kamier

ISTANBUL – Svoju rozprávku prežívajú aj v súkromí! Ak sa vám zdá, že hrdinovia romantického seriálu Tisíc a jedna noc stvárňujú svoje postavy dokonale, nejde o nijakú náhodu. Láska medzi párikom v zložení Halit Ergenç (40) a Bergüzar Korel (28) totiž prekvitla aj mimo kamier. Dokonca už majú spolu dieťa!

Padli si do oka! Hoci medzi Halitom a krásnou Bergüzar je až dvanásťročný vekový rozdiel, to im nezabránilo v tom, aby sa do seba zahľadeli. A to aj napriek tomu, že to spočiatku vôbec nemali jednoduché. Natáčanie populárneho seriálu totiž začalo už v roku 2006 – v čase, keď turecký fešák pokukoval po kráske s menom Gizem Soysallı. A z tej si o pár mesiacov neskôr dokonca urobil svoju právoplatnú manželku!

Oficiálny zväzok mu dlho nevydržal! Každodenná spolupráca a predstieranie zamilovanosti pred kamerou nenechala Halitovo srdce chladným. Už rok a pol po svadbe sa totiž počerný švihák rozviedol a naplno sa vrhol do vzťahu so seriálovou kolegyňou. Výsledok? Takmer jednoročný synček Ali!

Dobyli srdce Európanov, na Balkáne ich zbožňujú! Dôkazom obľúbenosti tureckej dvojice je jej nedávna návšteva v srbskom Belehrade. Hoci v tejto metropole v decembri strávili len krátke dva dni, program mali viac ako nabitý. Dočkali sa pocty v televízii, autogramiády a prezerania pamiatok v rámci kultúrneho dedičstva Srbov. Po úspechu vo viacerých krajinách však nie je vylúčené, že čoskoro zamieria aj západnejšie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu