Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Demi, (ne)pozeraj! Tvoj nahý zajačik opäť sexuje s inou!

Astoh Kutcher sa pred kamerami opäť oddáva milostným hrátkam Zobraziť galériu (12)
Astoh Kutcher sa pred kamerami opäť oddáva milostným hrátkam

LOS ANGELES – Má za sebou ďalší šťavnatý kúsok! Hollywoodsky Casanova Ashton Kutcher (32) sa môže pochváliť zbrusu novou snímkou, v ktorej opäť podráždi zmysly svojich fanúšičiek. A o 16 rokov staršiu manželku, Demi Moore, tiež. Pretŕča sa totiž úplne nahý... A rozdáva si to s mladšou!

Predviedol holý zadok aj divoký sex! Reč je o mladom zajačikovi Ashtonovi, ktorý sa ako herec blysol v ďalšej romantickej snímke s pikantným nádychom. Jeho nová komédia nesie názov No Strings Attached, pričom do úlohy šarmantnej partnerky bola obsadená kvetinka Natalie Portman. Samotný názov však prezrádza, že o záväzky tentoraz veľmi nepôjde. Ale o náruživé hrátky nielen v posteli už áno!

Jednoduchá dejová línia, o to väčší filmový pôžitok? Zdá sa, že práve na kombináciu nie príliš zamotaného príbehu, kvalitného humoru a neviazaných sexuálnych scén stavili hollywoodski géniovia aj tentoraz. Tí totiž Ashtona v roli Adama Kurtzman umiestnili v jedno ráno po prehýrenej noci do bytu plného mladých ľudí. A hoci sa s nikým z nich nevyspal, aspoň ho poriadne ponaťahujú. Bude mu však život sukničkára stačiť aj na ďalej? Príležitostný sex s atraktívnou lekárkou je síce dobrý... No nestála by za viac?

Ktovie, čo na takéto Ashtonove herecké úlohy hovorí jeho láska, Demi. Nie je to totiž prvýkrát, čo tento fešák laškuje pred kamerou s mladšími kráskami. Po viacerých fámach o nevere sa párik žiarlivým scénam v súkromí zrejme nevyhne!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu