Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Coco v kuchyni: Na sporáku s holým megazadkom!

Nemravná Coco nemá problém vystaviť svoj obrovský zadok hocikde Zobraziť galériu (7)
Nemravná Coco nemá problém vystaviť svoj obrovský zadok hocikde

LOS ANGELES – V kuchyni a variť? Nikdy! Americká hviezdička Nicole „Coco“ Austin (31) má pre túto miestnosť úplne iné využitie. Práve linku a digestor považuje totiž za tie najlepšie kulisy pre svoje odhalené vnady. Ale pozrite, jej nahý zadok je väčší ako sporák!

Sviatočnú večeru pripravuje po svojom! Tanečníčka a modelka Coco sa doma zrejme trochu nudí. Ako inak by ju totiž napadlo vyšplhať sa na kuchynskú linku a váľať sa po nej v  podstate celkom nahá. Červené šnúrky, ktoré asi mali byť nohavičkami a lodičky so zebrím vzorom sa totiž len sotva dajú považovať za oblečenie. Ktovie, či manželka rappera Ice-T krstí týmto spôsobom aj ostatný nábytok v ich dome...

„Práve si hoviem na svojej kuchynskej linke. Nerobia to všetci? Šťastný tangáčový štvrtok!“ mohli si prečítať fanúšikovia tejto celebrity na jej Twitter stránke. Nebola by to totiž Nicole, keby sa s podarenou fotografiou nepodelila s celým svetom!

Nicole v poslednom čase nielen objavila nové miesto pre oddych, ale zapracovala aj na svojom účese. Voľné blond vlasy totiž vymenila za dlhé vrkôčiky. Škoda len, že väčšina ľudí si túto zmenu pri pohľade na jej enormný zadok a silikónové prsia veľkosti DD asi nevšimne!

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu