Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odhalená Sophia Loren: V tomto veku už prsia radšej neukazuj!

Sophia Loren aj v pokročilom veku vystavuje poprsie na obdiv Zobraziť galériu (5)
Sophia Loren aj v pokročilom veku vystavuje poprsie na obdiv (Zdroj: isifa)

TALIANSKO – Stará chcela mladou byť! To, že talianska herečka Sophia Loren (76) bola a stále je krásavica, je pravda. Obrovské výstrihy, v ktorých ukazuje svoje povädnuté prsia a zvráskavenú pokožku, by si však už naozaj mohla odpustiť. Veď jej ťahá na osemdesiatku!

Starnúť odmieta! Sophia si zrejme myslí, že keď sa bude obliekať do šiat určeným mladším ženám, zastaví čas. Výsledok je však presne opačný. Keď si prsia zabudne poriadne napudrovať, ponúka ľuďom pohľad na svoju nepekne zvráskavenú pokožku poznačenú vekom – a to veru nie je nič príjemné. Sophia, zmier sa s tým, že už nie si mladica a zahaľ sa trochu!

Talianska kráska, prirodzene, vyzerá na svoj vek vynikajúco. Keby sa však obliekala trochu úmernejšie svojmu veku a neupozorňovala priveľkými výstrihmi na svoje nedostatky, pôsobila by ešte mladistvejšie. Za svoju vizáž pritom vraj vďačí špagetám a olivovému oleju. „Pre zdravú výživu sú najlepšie celozrnné cestoviny. Podávajte ich s paradajkovou omáčkou a nerafinovaným olivovým olejom a možno s mrkvičkou, ktorá im prirodzene dodá sladkú chuť,“ odporúča Sophia vo svojej knihe.

To však ani zďaleka nie je všetko! Talianka má totiž aj menej prirodzené metódy, ako udržiava svoje telo a tvár vo forme. O Sophii sa totiž už dlho hovorí, že navštevuje špeciálnu švajčiarsku kliniku, v ktorej aplikujú „zázračnú“ omladzujúcu kúru. A čo je na tom zlé? Nič, keby tento prípravok neobsahoval látky z pečene z ešte nenarodených jahniatok...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu