Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Panic Marián z Farmára sa tajne oženil: Kvôli Darininmu tehotenstvu?!

Marián si už ženu našiel. Je ňou Darina. Zobraziť galériu (4)
Marián si už ženu našiel. Je ňou Darina.

SÚDOVCE – Nabralo to rýchly spád! Pred spustením šou Farmár hľadá ženu sa neskúsený Marián (31) nikdy poriadne nedotkol nežného pohlavia. Ba čo viac, v jeho prípade nemožno hovoriť ani o žiadnych intímnostiach. Akonáhle však prišiel do styku so súťažiacou Darinou (31), všetko sa zmenilo. Marián sa oženil a jeho život sa od základov zmenil!

Pri pohľade na Mariána vám napadne, že tento nesmelý a utiahnutý muž to bude mať pri hľadaní partnerky skutočne ťažké. Opak je však pravdou. Stačilo pár dní na to, aby si ho sebavedomá chovateľka hydiny Darina uchmatla. Dokonca sa jej podarilo dohnať farmára do chomúta!

Informáciu o tom, že Darina a Marián sú manželmi, nám potvrdil aj zdroj z vedľajšej dediny, kde farmár býva. „Áno vzali sa. Svadbu mali v septembri na radnici. V kostole sa nemohli sobášiť, lebo Darina je rozvedená.“ Ako ďalej dodal, v okolí sa povráva, že horúce noci mladomanželov už priniesli aj svoje ovocie. Darina je údajne tehotná.

V súvislosti s klebetami sme oslovili aj televíziu Joj. Tí sa však k tomu odmietli vyjadriť. Kontaktovali sme aj zamilovaných manželov, aby sme im zablahoželali a zistili, čo je pravdy na tom, že čakajú prírastok. Do tejto chvíle však na naše telefonáty nezareagovali. Žeby sa po zoznamovaní pred televíznymi kamerami zrazu rozhodli svoje súkromie chrániť?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu