Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Farmár Miro útočí: Kritizuje zadky svojich žien!

Farmár Miro kritizuje svoje ženy. Zobraziť galériu (4)
Farmár Miro kritizuje svoje ženy.

ĽUBIETOVÁ – Je nespokojný! Vyzerá to tak, že Miro (37) zo šou Farmár hľadá ženu, má na vydajachtivé dámy stále vyššie nároky. Nielen, že ich zavalil množstvom práce, najnovšie ohŕňa nosom nad ich zovňajškom!

Začína byť dusno! V minulej časti relácie Farmár hľadá ženu to vyzeralo tak, že na statku hospodára Mira si všetci svorne nažívajú. Zdanie však často klame! Zistili sme, že pre adeptky na nevestu to veru nie je med lízať. Ťažké podmienky im totiž zhoršuje aj Miro nevhodnými poznámkami.

Už počas zoznamovacieho večierka bolo zrejmé, že Mirovi sa pozdávajú ženy kyprých tvarov. „Júj ha, tá je krv a mlieko,“ vzdychal farmár na adresu jednej z prihlásených. Paradoxne „svoje ženy“ začal kritizovať. „Máte veľké zadky,“ povedal im bez okolkov.

Kritika však nie je to jediné, čo ženy trápi. Kamarátstvu je koniec, panuje medzi nimi rivalita. Miro začal okato zvádzať Petru, čo nemôže predýchať východniarka Danka. Ako to medzi sokyňami v láske dopadne, uvidíte v nasledujúcich častiach farmárskej šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu