Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zuzana podrazila svojho farmára: Intímnosti s jeho kamarátom!

Zuzana sa bozkávala so Zdenovým kamarátom. Zobraziť galériu (8)
Zuzana sa bozkávala so Zdenovým kamarátom.

ŽARNOVICA – Celá by sa rozdala! Vyzerá to tak, že strojná inžinierka Zuzana (52) zo šou Farmár hľadá ženu sa rozhodla, že bez chlapa domov neodíde. Keď začala u hospodára Zdena (52) strácať potenciál, vrhla sa na iného muža. Jeho kamaráta!

Zmarila jej plány! Pri spustení farmárskej šou vyzeralo tak, že Zdenovou vyvolenou bude sympatická Košičanka Zuzana. Keď si však farmár prizval na svoj statok aj vyradenú Renátu, všetko sa zmenilo. Zuzana začala popíjať a Renáta si získavala farmárovo srdce. Blondínka sa preto poobzerala po inom!

Do karát jej nahral fakt, že sa na farme objavil Zdenov kamarát Tibor. Ten si zrejme prišiel poobzerať vydajachtivé ženy. A práve on padol do oka Zuzane. „Keď som ho zbadala, tak to bola láska na prvý pohľad. Ako keď sa žena zaľúbi do drahokamu,“ poznamenala rozjarene Zuzana, ktorá bola ihneď iniciatívna a kovbojovi Tiborovi venovala horúci bozk na zoznámenie. Paradoxné je, že pusinkami už v minulosti viackrát počastovala aj Zdena, ktorému sa jej flirtovanie s kamarátom nemusí pozdávať.

Zdeno už dnes večer vyradí jednu zo svojich žien. Ako to celé dopadne? Doplatí na svoju prelietavosť a nerozhodnosť práve Zuzana? To sa dozviete už dnes večer o 21:15 na obrazovkách televízie Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu