Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Miloš z Farmár hľadá ženu: Favoritke Silvii vypláchol žalúdok!

Silviino správanie iritovalo už aj Miloša. Zobraziť galériu (4)
Silviino správanie iritovalo už aj Miloša.

RIMAVSKÉ BREZOVO – Nakričal na ňu! Na prvý pohľad sa zdalo, že Miloš (35) zo šou Farmár hľadá ženu už má medzi vydajachtivými adeptkami svoju favoritku. Donedávna ňou bola sebavedomá Silvia (25). Tá ho však najnovšie vytočila tak, že jej ďalší postup v súťaži je ohrozený!

Chcela mu hrať na city! Osobná asistentka Silvia si Milošove sympatie získala už na začiatku. V šou sa predstavila ako veľká milovníčka koní, čo farmára zaujalo. Hnedovláska vo svojom úsilí pokračovala a hospodára chcela dojať smutnou historkou. 

„So slzami v očiach mu rozprávala o tom, ako v mladosti našla psa, ktorý jej nedávno zomrel. Určite chcela naňho takýmto spôsobom zapôsobiť," prezradil nám zdroj. Silvia podľa našich informácií vytiahla takéto „zbrane", lebo mala pocit, že Miloš sa jej dostatočne nevenuje. Dokonca kvôli tomu telefonovala aj svojej mame, ktorej sa na farmárov nezáujem posťažovala.  

Zo včerajšej časti je však zrejmé, že Silvia v snahe získať si famárove srdce pritvrdila. Na Miloša to skúšala aj šteklivým flirtovaním. Keď spoločne piekli koláč, tak na jeho otázku, kam má natrieť plnku, poznamenala: „No jedine, že by som to už tebe kamsi natrela." Len či jej farmár na takéto divadielko skočí...

Silviina hra na citlivú chudinku a neskôr zvodnú dračicu sa však rozpadla v momente, keď sa o Milošovej dedine vyjadrila ako o diere. Hospodárovi vtedy povolili nervy a zvýšil na ňu hlas. Ktovie, či sa aj po tomto mladá žena udrží na pozícii favoritky.    



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu