Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mariah Carey: Odmieta opatrovateľku pre svoje dieťa!

Mariah Carey Zobraziť galériu (6)
Mariah Carey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mariah Carey odhalila, že pre svoje dieťa nebude chcieť opatrovateľku. Speváčka, ktorá čaká so svojím manželom Nickom Cannonom prvé dieťa, sa vyjadrila, že chce byť "praktická mama". "Nebudem sa tváriť, že 'Ó, mám dieťa! Nájdem mu opatrovateľku a dieťa jej dám. Zoberte si ho.' To pre mňa neplatí. Neverím takému prístupu," povedala pre magazín OK.

Štyridsaťročná Američanka tiež naznačila, že si v kariére urobí pauzu, aby sa mohla sústrediť na výchovu svojho dieťaťa. Prezradila tiež, že si myslí, že spolu s manželom budú dobrí rodičia, ale nemyslí si, že by vedela zvládnuť veľkú rodinu. "Budeme šťastní s jedným dieťaťom. Sme takí zaneprázdnení - ak máte šesť detí, ktoré behajú okolo vás, žiadne z nich nedostane to, čo potrebuje," vyjadrila sa.

O tehotenstve, ktoré speváčka potvrdila na konci októbra, polemizovalo množstvo bulvárnych médií. Fotografi ju totiž zachytávali s čoraz väčším bruškom v tehotenskom oblečení. Vždy však povedala, že čo sa týka materstva, je veľmi poverčivá, a preto sa každý dôležité fakty z jej života dozvie, až keď príde správny čas.

Manželia sa dokonca takmer prezradili v niekoľkých rozhovoroch, keď sa rozhovorili o materinských inštinktoch a starostlivosti speváčky alebo o tom, že z nich istotne budú dobrí rodičia. Informácia pochádza z webovej stránky www.digitalspy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu