Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Mariah Carey na zadku: Museli ju zdvíhať zo zeme!

Mariah Carey to na pódiu nezvládla Zobraziť galériu (7)
Mariah Carey to na pódiu nezvládla (Zdroj: SITA)

SINGAPÚR – Tomu sa hovorí trapas! Zdá sa, že speváčka Mariah Carey (40) už nemá kontrolu nad svojím telom. Nielenže sa pribratá speváčka zosypala priamo na javisku, ale dokonca sa nedokázala ani sama postaviť naspäť na nohy. Vyzerala doslova ako veľryba na suchu!

Niektoré ženy vysoké opätky zvládajú, iné nie! Mariah jednoznačne patrí do tej druhej skupiny. Nielenže v Singapúre spadla počas svojho vystúpenia priamo na zadok. Speváčka sa ani nevedela sama zdvihnúť zo zeme a na nohy jej musel pomáhať nie jeden, ale hneď dvaja muži!

Radšej naboso! Speváčka sa potom rozhodla radšej nič neriskovať, zavolala si svoju asistentku a naznačila, aby jej nešťastné topánky dala dole. A hoci mladá žena bola trochu zaskočená, prianie divy splnila. Nuž, istota nado všetko! Toto opatrenie prinieslo svoje ovocie a Mariah zvyšok koncertu ustála.

„Ďakujem vám, moji singapurskí fanúšikovia. Áno, bolo tam pár hektických momentov ale snažila som sa z nich spraviť zábavu. Ľúbim vás a Boh vám žehnaj,“ odkázala svojim fanúšikom prostredníctvom svojej Twitter stránky.

Pop diva je už dlhšie stredobodom záujmu médií a to nielen pre svoj talent či manželstvo s americkým moderátorom Nickom Cannonom, ale najmä pre svoju pribratú postavu. Hoci sa šepká aj o speváčkinom tehotenstve, ona sama nič nepotvrdila. Nuž, najneskôr o deväť mesiacov sa uvidí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu