Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Štíhla na počkanie? Vypasená Mariah Carey je zrazu ako prútik!

Mariah Carey na pódiu a na obálke nového singla Zobraziť galériu (7)
Mariah Carey na pódiu a na obálke nového singla

NEW YORK – Vďakabohu za retuš! K známym tváram šoubiznisu, ktoré si tieto slová opakujú častejšie než kedykoľvek predtým, sa pridala už aj speváčka Mariah Carey (40). Tá totiž na pódiu vyzerá ako poriadny kus ženy s oblinami... Na obálke nového singla je však štíhla ako modelka!

Rapídne pribrala, no ťažkú hlavu si z toho rozhodne nerobí! Hudobná diva má totiž poruke vždy dostatok grafických expertov, ktorí z nej v očiach fanúšikov na počkanie doslova vyčarujú štíhlu sexicu. Poriadne sa zrejme potrápili aj v súvislosti s poslednou zákazkou... Veď zo skutočnej figúry objemnej Mariah Carey sa stratila takmer polovica!

Trblietavé červené minišaty, rozpustená hriva a americký úsmev na dva prsty! Tým všetkým spevácka hviezda láka na obálke singla Oh Santa, ktorý má byť akousi ochutnávkou jej v poradí druhého vianočného albumu s názvom Merry Christmas II You. Ten by mal priniesť coververzie najznámejších hitov typických pre sviatočné dni zimy, vrátane nestarnúcej klasiky All I Want for Christmas Is You.

Na ružiach ustlané pri vypapanej speváčke nemá v súčasnosti ani jej zákonná polovička Nick Cannon. V kuloároch sa totiž otvorene hovorí o tom, že za narastaním hmotnosti kedysi štíhlej Mariah stojí tehotenstvo. A preto v ich spálni bude sex až po pôrode!

„Bolo pre ňu naozaj ťažké otehotnieť, takže Mariah sa bojí, že by sa počas milovania mohlo maličkému stať niečo zlé. Aj napriek tomu, že lekári sa ju snažili presvedčiť o opaku,“ nechal sa počuť blízky zdroj z okolia manželského páru v istom magazíne. Kedy by mala Mariah priviesť na svet svojho prvého potomka, sa však v rozhovore už nespomína.

Mariah Carey na nedávnom koncerte pripomínala poriadnu bacuľku...



...na obálke nového singla sa však usmieva ako štíhla kráska.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu