Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Tehotná Mariah riskuje: Nechce sa vzdať vysokánskych opätkov!

Mariah Carey Zobraziť galériu (6)
Mariah Carey

LOS ANGELES – Ľahkovážnosť alebo hlúposť? Speváčka Mariah Carey (40) konečne potvrdila svoje tehotenstvo, životný štýl mu však zrejme prispôsobiť nemieni. Na jej nohách totiž stále vidieť nebezpečne vysoké topánky. Mariah, čo keď spadneš a ublížiš nielen sebe, ale aj dieťatku?!

Opatrnosti nikdy nie je dosť! Zdá sa, že na toto heslo Mariah úplne zabudla. Keby sa ho totiž držala, svoje obľúbené „chodúle“ by odložila na dno skrine kým sa jej potomok nenarodí. Ona má však zjavne úplne iné plány. To, že by vysokánske opätky mohli znamenať hrozbu, si vôbec nepripúšťa!

„Pozri na moje praktické topánky, na ich opätok,“ presviedčala Mariah moderátorku Ellen DeGeneres. S platformou a s minimálne dvanásťcentimetrovým opätkom tento model len sotva na niekoho pôsobil pohodlným dojmom. Speváčka si je svojej slabosti pre vysoké topánky vedomá a má pre ňu zaujímavé vysvetlenie: „Moje nohy sú od narodenia akoby na opätkoch. Keď som bola malá, opatrovateľky sa smiali na tom, ako som s bábikami chodila po špičkách.“

Tieto imaginárne „opätky“ však len sotva dosahovali výšku tých, ktoré nosieva dnes. Nech je ako chce, podobných modelov by sa mala tehotná žena radšej vyvarovať. Svoje by o tom vedela povedať aj speváčka Alicia Keys, ktorá v piatom mesiaci tehotenstva neustála vysoké opätky a spadla priamo na pódiu. A to by predsa Mariah nemala riskovať!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu