Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nechutné: Dámske plavky v kalendári... Na chlpatej hrudi!

Zach Galifianakis v dámskych plavkách Zobraziť galériu (6)
Zach Galifianakis v dámskych plavkách

LOS ANGELES – Piesočnatá pláž, morské vlny a telo v dámskych plavkách. Idylka? Ani zďaleka! Hoci sa do takýchto póz štylizujú väčšinou krásne modelky s krivkami na zabitie, tentoraz je všetkému inak. Do kalendára sa červené plavky síce dostali, ale na chlpatom a tučnom chlapovi!

Úchylák a či len ďalší Borat na obzore? Aj keď do ženských šiat sa zvyknú navliekať iba transvestiti, takýto výstrelok je čoraz častejší aj u mnohých zahraničných komikov. K nekonvečným zabávačom typu Sacha Baron Cohen a Russell Brand tak najnovšie pribudol ďalší. Volá sa Zach Galifianakis, prah štyridsiatky už prekročil a sexsymbol z neho nikdy nebude!

Tuk na prsiach, ovísajúce brucho a zarastená brada! Týmito zbraňami Zach „zvádza“ na prímorských záberoch, o ktoré sa postaral magazín Vanity Fair vo svojom novembrovom čísle a kalendári. Za objektív sa tentoraz postavil fotograf Sam Jones, poriadny kus práce však odviedli aj vizážisti. Kúpací úbor na netradičnom modelovi je totiž zoštíhľujúci a nechýba ani sexi znamienko v štýle Cindy Crawford.

Zach svoju kariéru pred televíznou kamerou odštartoval v roku 1996, kedy sa po prvýkrát objavil v situačnej komédii. Odvtedy je na obrazovke prakticky stále, pozornosti sa mu dostalo aj prostredníctvom vlastného dielu v sérii Comedy Central Presents. Za jeho najväčší úspech je však považovaná komédia z minulého roka s názvom Vo štvorici po opici, kde sa zhostil jednej z hlavných úloh.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu