Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Polonahá Anna Kournikovová: Sexi krivky vystavila v bikinách!

Anna Kournikovová je späť - ženské zbrane vytasila v bikinách Zobraziť galériu (7)
Anna Kournikovová je späť - ženské zbrane vytasila v bikinách

LOS ANGELES – Dlho o nej nebolo počuť, no stále na to má! Tenistka, ktorá viac ako športovou kariérou vo svete zabodovala svojím sexepílom, po čase podráždila mužské zmysly. Anna Kournikovová (29) sa totiž nechala zvečniť tak, ako ju fanúšikovia majú najradšej – v skromných kúskoch plaviek!

Len trojuholníčky a šnúrky! V takýchto outfitoch sa o poriadny rozruch po dlhšej odmlke postarala ruská sexica na titulnej strane októbrového čísla nemeckej verzie magazínu Maxim. Šteklivé zábery sa však, ako to už býva zvykom, objavia na jeho stránkach aj vo vnútri. Tentoraz s malým bonusom – s hriešne sexi Annou v až troch rozmeroch!

Súčasťou spomínaného vydania je tiež interview, v ktorom tenisová veteránka odpovedala aj na citlivé otázky. Hoci pózuje s americkou vlajočkou, neobišla tému svojho ruského pôvodu. Mohla by byť špiónkou ako jej krajanka Anna Chapman? „Som za mier, pravdu a čestnosť. Nemyslím, že by som si dokázala udržať svoju skrytú identitu,“ odvetila so smiechom. „Mám tendenciu príliš veľa vecí prezradiť očami,“  dodala.

Anna v rozhovore tiež neukončila zákulisné debaty o tom, či je alebo nie je vo zväzku so svojím dlhoročným priateľom a spevákom Enriqueom Iglesiasom. To, či je slobodná, totiž komentovala pomerne vyhýbavo: „Slobodná na papieri? Áno, ale mám vážny vzťah.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu