Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zúfalka Teri Hatcher v plavkách: Má nohy ako špáradlá!

Teri Hatcher je v plavkách štíhla ako prútik Zobraziť galériu (19)
Teri Hatcher je v plavkách štíhla ako prútik

LOS ANGELES – Je štíhlejšia než kedykoľvek predtým! Hoci americká herečka Teri Hatcher nikdy nepatrila k dámam s plnými tvarmi, vo svojich 45 rokoch postavou pripomína dievča pred pubertou. Chudé a dlhé nohy by jej totiž mohli závidieť aj podaktoré vychytené modelky... No nie je to už príliš?

Odviazala sa pri bazéne! Strečing v kúpacom úbore, skok do vody, či samotné plávanie – to všetko jednej z hlavných hrdiniek seriálu Zúfalé manželky zjavne nerobí najmenší problém. Zdá sa však, že športové nadšenie sa už odráža aj na jej útlej figúre. Teri totiž okrem výstavného dekoltu ukázala v plavkách aj doslova tenké nohy!

V centre pozornosti však tentoraz nezostala len herečkina dokonalá figúra. Na modrých plavkách jej totiž na bielom podklade svietilo meno Sophia so srdiečkom v úlohe bodky na písmene „i“. To patrí istému dievčatku, ktoré sa v súčasnosti lieči v losangelskej detskej nemocnici. A práve na liečbu malej Sophie i ostatných detských pacientov poputuje výťažok z dnešného triatlonu v Malibu, kde Teri nesmela chýbať.

„Dostala som list od otca mladej pacientky z Detskej nemocnice v Los Angeles,“ napísala štíhla štyridsiatnička k fotkám vo svojom Facebook profile. „Toto je dobročinný príspevok v rámci nedeľňajšieho triatlonu v Malibu, v ktorom sa zhostím úlohy plavkyne,“ doplnila v komentári. Zdá sa teda, že heslo „športom ku zdraviu“ platí v Terinom prípade dvojnásobne!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu