Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Flašík bez Beňovej: Vyzeral strhane!

Fedor Flašík bol na akcii po celý čas smutný Zobraziť galériu (19)
Fedor Flašík bol na akcii po celý čas smutný

BRATISLAVA – Pôsobil unaveným a smutným dojmom! Fedor Flašík si nedal ujsť štvrtkovú spoločenskú akciu, ktorá bola usporiadaná pri príležitosti predstavenia nového automobilu. Do bratislavského podniku dorazil sám, bez manželky Moniky. Neprítomnosť milovanej osoby sa na jeho nálade viditeľne podpísala.

Keď je s ním, žiari, bez nej mu príliš do smiechu nie je! To, že z Fedora Flašíka na štvrtkovej akcii vyžaroval smútok, si všimli aj pozvaní hostia. „Je nejaký nešťastný, bez nálady,“ šepkali si o milionárovi.

Dôvodom jeho pochmúrnejšej nálady bol zrejme fakt, že prišiel bez partnerky Moniky. Veď napríklad, keď s ňou bol nedávno na premiére filmu Román pro muže vo Vysokých tatrách, žiaril od radosti. Teraz však sedel sám za barovým pultom, neoholený a s minerálkou v ruke. Iba občas sa za ním zastavil niekto známy. Z akcie odišiel domov medzi prvými.

Dôkazom toho, že je pre Fedora jeho partnerka zdrojom energie a veľkou oporou v čase, kedy bojuje s rakovinou lymfatických uzlín, potvrdzuje aj on sám. „Je stále so mnou. Absolvujeme poctivo všetky vyšetrenia,“ netají Flašík.

Viac o predstavení nového automobilu čítajte TU!

Aké ďalšie známe osobnosti prišli na spomínanú akciu? Pozrite si našu GALÉRIU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu