Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nešťastná Flašíková-Beňová: Jej prekliatím je rakovina!

Mnika Beňová Zobraziť galériu (4)
Mnika Beňová

BRATISLAVA – Zákerná choroba jej berie milované osoby! Monika Flašíková- Beňová (42) má opäť hlavu v smútku. Pred rokom aj pol jej na rakovinu mozgu zomrela mama Zlatica Vallettová (†60), v 2004 zahynul kvôli nádoru na žlčníku a poškodenému pankreasu jej vtedajší manžel Martin Beňo. Najnovšie trápi rakovina lymfatických uzlín jej muža Fedora Flašíka (52).

Nemala to vôbec ľahké! Rakovina jej zobrala exmanžela i mamu, teraz s ňou bojuje aj Fedor! Poslankyňa Monika Flašíková-Beňová prvýkrát pocítila trpké dôsledky zákerného ochorenia v čase, keď bola vydatá za bývalého novinára Martina Beňa. Lekári mu našli nádor na žlčníku. Poškodený mal aj pankreas. S ochorením súperil niekoľko rokov, no svoj boj prehral v decembri 2004. Situáciu sťažoval aj alkohol, ktorému nevedel povedať nie.

V minulosti sa Monika na margo straty manžela vyjadrila takto: „Koľkokrát som rozmýšľala, či by nezmenil svoj život, keby som sa s ním rozviedla o päť rokov skôr. Možno by mal inú motiváciu a nestalo by sa mu to, čo sa mu stalo. Ale to všetko sú veci, záblesky, ktoré nemôžete zmeniť. Je mi to teraz ľúto, no musím ísť ďalej.“

O štyri roky neskôr usmrtila zákerná choroba aj političkinu milovanú mamu Zlaticu. Tá mala zhubný nádor na mozgu a lekári ju posledný mesiac udržovali v umelom spánku. „Maminka už zomrela a ON ju má teraz pri sebe,“ napísala pred pol rokom Monika na svojom blogu.

Ako sa zdá, k Bohu sa bude obracať v týchto dňoch ešte intenzívnejšie. Modliť sa bude za zdravie svojho partnera. Jej manželovi Fedorovi Flašíkovi totiž pred pár dňami diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín. Milionár sa však netají tým, že chce bojovať. A Monika je mu veľkou oporou. „Je stále so mnou. Absolvujeme poctivo všetky vyšetrenia. S deťmi som stále v kontakte. Upokojil som ich, aby sa nebáli, že ja zabojujem,“ vyjadril sa pre topky.sk finančník.  „Obaja spoločne veríme, že tentokrát to bude mať šťastnejší koniec,“ povedal, čím narážal práve na dve úmrtia z Monikinho najbližšieho okolia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu