Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

„Trampolinár“ z ČS má talent: Desivý pád z výšky!

Naim Ashhab sa pri skákaní na trampolíne už veľakrát zranil. Zobraziť galériu (5)
Naim Ashhab sa pri skákaní na trampolíne už veľakrát zranil.

PRAHA – Vybral si nebezpečný šport! Naim Ashhab (17) sa v nedeľnom zostrihu šou Česko Slovensko má talent predstavil ako šikovný akrobat na trampolíne. Ako však na neho prezrádza jeho tréner, chlapec s exotickým menom si toho kvôli svojmu hobby poriadne veľa vytrpel. Dôkazom je aj pád na minuloročnej súťaži v Belgicku!

Kto vysoko lieta, nízko padá! Toto príslovie sadne ako vyšité na Naima Ashhaba. Ten v nedeľnej časti talentovej šou spolu s kolegami hviezdil v akrobacii na trampolíne. Nie vždy je však jednoduché "pristáť" presne tam, kde sa to očakáva.

Pred jojkárskymi kamerami síce všetko dopadlo na jednotku, inak to však vyzeralo na minuloročných majstrovstvách v Belgicku. Naimovi totiž vôbec nevyšiel záver počas synchronizovaného skákania vo dvojici. Zrejme príliš silný odraz a následná strata stability spôsobili, že mladík namiesto do stredu trampolíny doletel na jej okraj.

Pád vyzeral naozaj desivo. Všetko nasvedčovalo tomu, že Ashhab zletí presne na tvár. Našťastie, dopad stlmili jeho ruky a to, že aj okraj trampolíny je do istej miery pružný. Nie vždy však má Naim také šťastie. „Je to expert na úrazy. Motolskú nemocnicu v Prahe pozná ako svoje topánky,“ prezradil jeho tréner na internetovej stránke. Dokonca aj profilovú fotografiu „zdobí“ mladíkovi s arabskými koreňmi sadra na nohe.

VIDEO: Naim Ashhab v Belgicku. Synchronizované skákanie v závere videa ukončil pádom.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu