Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hanblivka Bílá: V rozpakoch z naháčov!

Lucie Bílá si s pobavením prikryla oči, keď uvidela nahé mužské telá. Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá si s pobavením prikryla oči, keď uvidela nahé mužské telá.

BRNO – Bála sa na nich pozerať! Zdá sa, že porotkyňa v šou Česko Slovensko má Talent Lucie Bílá (44) nie je taká dračica, ako na prvý pohľad vyzerá. Na jednom z kastingov ju znovu „dostalo“ vystúpenie, ktorého súčasťou boli nahé mužské telá!

Žiadne neviniatko! O speváčke Lucii Bílej je známe, že má temperamentu a vášne na rozdávanie. Potvrdzuje to napríklad jej niekdajší imidž rockerky, vyjadrenia bývalých milencov, občas aj ona samotná. Ako sa však zdá, s pribúdajúcim vekom sa z nej stáva „krotké koťátko.“  

Dôkazom môže byť aj jej správanie počas vystúpenia chlapčenského zoskupenia s názvom Trampoliny Tyrs na jednom z kastingov. Skupinu tvoria traja chlapci, ktorí sa venujú skákaniu na trampolíne. Úvod vystúpenia začínali atraktívni mladíci oblečení. Číslo však ukončili odhalení. Bílej sa to však nepozdávalo, pretože si s pohoršeným výrazom kryla oči. Napriek tomu však výkon trojice mladíkov pochválila.

Ódami nešetril ani porotca Jan Kraus. „Tiež sa mi to veľmi páčilo. No nie som si istý, či z tých istých dôvodov ako tebe,“ poznamenal s pobavením, pričom pozeral na Bílú. Páčilo sa vystúpenie aj tretiemu porotcovi Jarovi Slávikovi? To sa dozviete už v dnes večer na televízii Joj.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu