Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Silák Alojz z Talentu: Dostal nakladačku... Zlomený nos a sánka!

Alojz Morovič alias silák z Talentu. Zobraziť galériu (4)
Alojz Morovič alias silák z Talentu.

BRATISLAVA – Alojz Morovič (47) sa v Česko Slovensko má talent chcel prezentovať svojou silou. Dokáže utiahnuť auto pomocou lana v zuboch, vozidlo mu môže prejsť po ruke... Ale vždy to tak nebolo! Muž z detského domova zažil veľa rán, kým sa naučil brániť.

Kruté rany! S Alojzom Morovičom sa život nemaznal. Vyrastal v detskom domove a musel zniesť aj fyzické násilie. „Mal som 16 rokov, keď ma na ulici zmlátili tak, že som mal zlomený nos, sánku a rozbitú celú tvár. Len tak, bezdôvodne. Keď sa to stalo druhýkrát, povedal som si, že toto sa už nesmie zopakovať. A začal som na sebe pracovať. Cvičiť, posilovať, drieť v posilňovni,“ prezradil Alojz.

Ako silák sa odprezentoval aj na kastingu šou Česko Slovensko má talent. Bohužiaľ, príliš neuspel. Jeho vystúpenie, ako ťahal vozidlo v zuboch, či ako mu auto prešlo po ruke, porotu príliš nenadchlo. Ďalej ale postúpil! Jeho pôsobenie na javisku s kamarátom, ktorý šoféroval auto, bolo totiž dosť komické. Ako povedal porotca Jaro Slávik, akoby nešikovní remeselníci z rozprávky Pat a Mat ožili. Preto by mal Morovič v nasledujúcom kole vystúpiť ako zabávač.

Otázne je, či sa Alojz dokáže so svojou komickou úlohou vysporiadať. Na niečo také totiž doteraz vôbec nepomyslel, veď vtipná situácia vznikla na kastingu dosť nechcene. Navyše je nešťastný z nenaplnenej lásky. „Dva roky som čakal, až bude mať moja Milada osemnásť rokov a pustia ju z decáku, kde vyrastala. Súcitil som s ňou, pretože som mal podobný osud - krutého otčima a potom zvyšok detstva v detskom domove,“ povedal o poslednej žene v jeho živote.

Keď však Miladu prepustili z detského domova, s rozvedeným Alojzom žila len pár mesiacov, potom sa z ničoho nič zbalila a odsťahovala. „Je mi bez nej stále ťažko... Chcel by som jej odkázať, že ju mám stále rád, že mi chýba a že by som bol veľmi rád, ak by sa ku mne vrátila,“ vyzval ju silák. Jedinou jeho nádejou je asi len to, že si ho Milada všimne v talentovej šou a ozvú sa v nej staré city.

 

VIDEO: Vystúpenie Alojza a jeho kamaráta v Česko Slovensko má talent.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu