Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bílej mužský hárem: Kvôli týmto kričala od vzrušenia!

Lucie Bílá pri niektorých súťažiacich hodnotila namiesto talentu výzor. Zobraziť galériu (9)
Lucie Bílá pri niektorých súťažiacich hodnotila namiesto talentu výzor.

BRATISLAVA – Muži a ich sexepíl! To bolo to, čo si v nedeľnom zostrihu talentových kastingov všímala Lucie Bílá (44). Pri viacerých súťažiacich totiž hodnotila ich zovňajšok, niekedy od nadšenia doslova kričala!

Ako prvý sa Lucii Bílej zapáčil študent konzervatória Otto Weiss. Devätnásťročného speváka vôbec nehodnotila podľa jeho vystúpenia. „Si kus chlapa, o tom žiadne pochyby,“ zložila mu kompliment. Mužská časť poroty však jeho Pomádou nadšená nebola, neokúzlil ich samozrejme ani svojím výzorom.

Preto Bílá pritvrdila! „Je to charizmatický chlap a ja chcem pre neho áno,“ pokúšala sa presvedčiť Krausa a Slávika. Dokonca pri tom aj buchla po stole! Porotcov však neobmäkčila a Otto sa musel s Česko Slovensko má talent rozlúčiť.

Ďalší chlapi, ktorých si Lucie vyhliadla, však už boli úspešnejší a uvidíme ich aj nabudúce. Napríklad tanečné vystúpenie skupiny Long Vehicle Circus na chodúľoch. „Okrem toho, že sa mi páčite, tak sa mi páčil aj váš výkon,“ komentovala českých artistov s úsmevom.

O chvíľu ju však už okúzlili svalnaté telá. Stačilo, aby vyšli na javisko chalani s odhalenými hrudníkmi. „Jéj, neviem, či pri tomto čísle budem súdna,“ vychutnávala si pohľad, čo sa jej naskytol. A počas ich vystúpenia doslova kričala od blaha. Zoskupenie Capoeira archeo predviedlo solídnu šou, ale Jana Krausa to príliš nepresvedčilo. Poslal ich ďalej až na Luciinu prosbu. „Povedz áno,“ vymodlila pre svalnáčov tri kladné hlasy.

Posledným zajačikom pre speváčku bol Radek Bakalář. Dvadsaťdvaročný tanečník a kúzelník hneď pri predstavení vyhŕkol, že je nezadaný. „Myslím, že nie nadlho,“ vyjadrila mu sympatie Lucie Bílá. Celá nedeľná šou tak vyznievala, akoby práve speváčka hľadala nejakú novú známosť. Ktovie, čo na to jej priateľ Petr Makovička...

 VIDEO: Pozrite si vystúpenie Otta Weissa a Luciu Bílú, ako búcha po stole.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu