Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Operný zázrak z Talentu: Tu sa skrývala Zázrivého žena po rozvode!

Dom, v ktorom býva exmanželka Mariána Zázrivého Zobraziť galériu (6)
Dom, v ktorom býva exmanželka Mariána Zázrivého

BRATISLAVA - Našli sme útočisko tadžikistskej klavíristky Zulfizar Zázrivej, femme fatale jedného z najvýraznejších účastníkov súťaže Česko Slovensko má talent, Mariana Zázrivého (36)!

Muža, ktorý porotu i divákov očaril operným spevom, totiž opustila manželka, a on túži po tom, aby sa vrátila. Podľa našich informácií Zulfizar po úteku od Mariána zakotvila u svojich známych na východnom Slovensku!

Po rozchode so Zázrivým bývala nemajetná Zulfizar nejaký čas na internáte hudobného konzervatória v Banskej Bystrici, ale po čase sa odtiaľ odsťahovala. Útočisko našla u svojej kamarátky na východnom Slovensku, v malej dedinke Horná Mičiná. Na miestnom obecnom úrade, i medzi susedmi, je pani Zulfizar známa, ale ako prežíva náhlu slávu svojho bývalého manžela, nevedia.

"Nie je doma, už nejakú dobu je na dovolenke v Turecku," prezradili nám na obecnom úrade. Kedy sa Zulfizar do Mičinej vráti, vraj nevedia. Podľa jedného zo susedov však už nikdy! "Ona si už zarobila nejaké peniaze a od tej svojej známej sa po pol roku odsťahovala. Urobila si vlastné bývanie," tvrdí sused Zulfizar.

Prečo vlastne Zulfizar manžela, ktorý svojím talentom dojal dva susedné národy, po štrnástich rokoch zväzku opustila? "Naše manželstvo sprevádzala smola od začiatku. Za rok sme vystriedali trinásť podnájmov a cítili sme sa ako bezdomovci," hovorí Marian, ktorý kvôli stresom pribral na 150 kíl. "Prestal som pracovať a Zulfizar ma opustila, pretože som ju nedokázal uživiť," priznáva spevák, ktorý našiel útočisko u svojej sestry v Poprade.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu