Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Protekcia poroty v Talente: Falošný Talian postúpil!

Marco Rinaldi v šou postúpil ďalej. Zobraziť galériu (11)
Marco Rinaldi v šou postúpil ďalej.

BRATISLAVA – Toto nerobia často! Porotcovia v šou Česko Slovensko má talent – Lucie Bílá (44), Jan Kraus (57) a Jaro Slávik (36) urobili počas kastingov výnimku. Nad falošným spevom Marca Rinaldiho (18) síce nechápavo krútili hlavou, mladý Talian však napokon v šou postúpil ďalej!

Prekvapil ich! Keby výkon Marca Rinaldiho počul český spevák Karel Gott, zaplakal by. Mladík totiž počas kastingov do talentovej šou spieval jeho hit Dám dělovou ránu. Ten chcel pôvodne skombinovať s beatboxom, nakoniec z toho však vyšiel prevažne len kvílivý spev. Za ten ho porota nekompromisne vyradila!

Bíla, Slávik a Kraus sa netajili znechutením nad Marcovým spevom. „Bolo to tak neuveriteľne falošné,“ poznamenal Jaro Slávik. Aj Bíla sa pridala: „Čakala som aspoň jeden čistý tón.“ Po týchto slovách a s tromi "ixkami" na konte to pre Marca vôbec nevyzeralo ružovo, každý očakával, že zo šou vyletí.

Zrazu ale začali porote vŕtať v hlave náznaky beatboxu, ktoré pomedzi falošné tóny zazneli. Čech s talianskymi koreňmi nakoniec dostal druhú šancu. A v tej chvíli bola očarená nielen porota, ale aj celé divadlo. Jaro Slávik dal pokyn réžii, nech mu zrušia „ixko“ a Kraus s Bílou sa pridali. Tá si na adresu Rinaldiho speváckych kvalít neodpustila poznámku. „Už to nikdy viac nerob,“ adresovala Marcovi svoju výzvu. Slávik so smiechom dodal: „Ani v súkromí!“ Snáď si Marco slová poroty vzal k srdcu a v šou už nezaspieva. Ani v rámci srandy.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!

VIDEO: Vystúpenie mladého Taliana Marca Rinaldiho.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu