Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haškova dcéra v Talente: Uchvátila chlapov a... už po nej slintajú!

Dominika Hašková je nielen talentovaná , ale aj krásna. Zobraziť galériu (5)
Dominika Hašková je nielen talentovaná , ale aj krásna.

BRATISLAVA – Je nielen talentovaná, ale aj krásna! Reč je o Dominike Haškovej (15) - dcére známeho českého hokejového brankára Dominika Haška (45). Mladá slečna predviedla svoje nadanie v jojkárskej šou Česko Slovensko má Talent. Tým, čo skrýva v hrdle, vyrazila dych všetkým prítomným na kastingu. A chlapi po nej od vtedy jednoducho šalejú!

Vyznávajú jej lásku, dávajú komplimenty, chcú na ňu kontakt. Tak to vyzerá na fanúšikovskej stránke Dominiky Haškovej, ktorá sa nachádza na sociálnej sieti Facebook. Vystúpenie dcéry slávneho hokejistu totiž tak ohúrilo divákov nedeľňajšieho prenosu, že po nej túžia Česi aj Slováci.

Známy športovec môže byť na svoju ratolesť právom hrdý. No bude si ju musieť aj poriadne chrániť. Množstvo jej fanúšikov totiž každou minútou narastá. Muži sa z nej idú zblázniť.  „Je vidieť, že Dominika bude za chvíľu nový miláčik národa. Spieva a vyzerá veľmi krásne, to sa musí uznať,“ napísal o nej Peter a ďalší sa pridal: „Pekne spieva, asi som zamilovaný.“

Podobne tak urobili aj mnohí iní páni. Tu je ďalší príklad: „Nemám čo povedať. Teda mám... strašne by som chcel nejaký kontakt. Prosím, prosím.“ Dominik Hašek bude teda naozaj musieť strážiť svoju pätnásťročnú dcéru ako oko v hlave.  

VIDEO: Spev Dominiky Haškovej v Česko Slovensko má Talent. 

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu