Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Škandalózne odhalenie: John Travolta si užíva sex s chlapmi!

John Travolta na titulke časopisu National Enquirer Zobraziť galériu (6)
John Travolta na titulke časopisu National Enquirer

LOS ANGELES – Tak toto je šok! V Hollywoode je viacero viac či menej otvorených gayov, len málokto by k nim však rátal aj rodinne založeného herca Johna Travoltu (56). Hviezda filmov Pomáda či Pulp Fiction však zrejme žije dvojitý život. V noci totiž nespí pri tehotnej manželke. Namiesto toho si užíva orgie s inými mužmi!

A je to vonku! Hoci neprajné jazyky už dávnejšie naznačovali, že John Travolta má slabosť pre pekných mužov, teraz to výjde čierne na bielom. „Spisovateľ“ Robert Randolph sa totiž rozhodol odkryť „tajný svet gay celebrít“. A servítku si pred ústa určite nedáva!

Autor pochybného dielka vraj stretol Johna Travoltu v roku 1998. „Ich manželstvo je podvod pretože John je totálne na chlapcov a mal s nimi sex za Kellyiným chrbtom celé roky. Prišiel za mnou viac krát. Ja som ho vždy odmietol.“ tvrdí Randolph.

Toto odhlenie je o to pikantnejšie, že Travoltova žena, herečka Kelly Preston je momentálne tehotná. Slová ako „videl som ho s milencom a nevedel sa ho nabažiť“ zrejme tehuľku veľmi nepotešia.

Zdá sa, že Travoltovi sa v poslednom čase akosi nedarí. V januári minulého roku mu zomrel syn, jeho kariéra stagnuje a teraz odhalenie jeho skrytých sexuálnych chúťok. Jednoducho, ide to s ním dolu vodou...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu