Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Drsný škandál Travoltu: Na súkromných fotkách ako transvestita!

John Travolta pred rokmi žúroval ako transvestita. Usvedčil ho magazín National Enquirer na titulnej strane. Zobraziť galériu (6)
John Travolta pred rokmi žúroval ako transvestita. Usvedčil ho magazín National Enquirer na titulnej strane. (Zdroj: National Enquirer)

LOS ANGELES – Nečakaný zvrat! John Travolta (58) sa len pred pár dňami musel spamätávať z obvinení, podľa ktorých mal sexuálne obťažovať minimálne dvoch masérov. Búrlivá vlna už síce utíchla, hladinu však rozvírili kompromitujúce fotografie. Herec má na nich zmachlenú tvár a je navlečený v ženských šatách.

Bez vetra sa ani lístok na strome nepohne! Toto známe úslovie zrejme platí aj v prípade kontroverzného prípadu amerického herca, ktorý v ňom figuruje ako iniciátor homosexuálnych hrátok počas masáže. Celá záležitosť bude mať súdnu dohru, pričom John Travolta všetky obvinenia rezolútne odmietol. S prevalením pikantných fotografií sa ale zdá, že by sa šteklivá záležitosť mohla zakladať na pravde.

So šokujúcim odhalením prišiel americký bulvárny plátok National Enquirer, ktorý na titulnej strane zverejnil hollywoodskeho Casanovu v nevšednej podobe. Travolta má totiž blond parochňu, namaľovanú tvár dámskym mejkapom a ženské šaty, spod ktorých mu presvitá podprsenka. Nejde pritom o zábery z nakrúcania snímky, ale z istej losangelskej párty z roku 1996.

Horkú pilulku v podobe Johna ako transvestitu neprehltla ani jeho zákonná polovička Kelly Preston. Ako naznačuje aj samotná obálka magazínu, rozvod je na spadnutie. Prominentní manželia by sa mali súdiť o 200 miliónov dolárov a o poručníctvo ich spoločných ratolestí Elly (12) a Benjamina (18 mesiacov). „Kelly mi povedala, že jej manželstvo je v troskách a dala jasne najavo, že viac nebýva v ich rodinnom dome. Znášala Johnov dvojitý život celé desaťročia. Keď všetko vyplávalo na povrch verejne, ponížilo ju to. Je úplne zdrvená,“ potvrdila médiám jej blízka priateľka. Travoltova povesť je tak zrejme definitívne odpísaná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu