Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Travoltova žena pred 50-kou: Po pôrode zhodila takmer 18 kíl!

Manželka Johna Travoltu sa pred 50-kou popasovala s tehotenstvom aj popôrodnými kilami navyše. Zobraziť galériu (5)
Manželka Johna Travoltu sa pred 50-kou popasovala s tehotenstvom aj popôrodnými kilami navyše.

LOS ANGELES – Pribúdajúce roky u nej nehrajú žiadnu rolu! Hoci tehotenstvo tesne pred päťdesiatkou môže predstavovať malý zázrak a zaťažkávajúcu skúšku zároveň, Kelly Preston (49) sa s ním popasovala naozaj obdivuhodne. V zrelom veku nielenže porodila, ale tiež schudla nalepené kilogramy. Bola to drina, no tá za závideniahodné krivky rozhodne stála!

Z pohľadu okolia dokázala nemožné! Keď Kelly Preston vo svojich 48-rokoch počula z úst lekárov, že je tehotná, neverila vlastným ušiam. Prvotný šok však vystriedala obrovská radosť. Herečka v nasledujúcich mesiacoch vynosila pod srdcom zdravého chlapca, ktorého pred rokom šťastne priviedla na svet. O nadobudnutí niekdajších kriviek však vtedy ani len nesnívala!

„Keď som ako 48-ročná otehotnela, nemala som tušenia, či sa moje telo vráti do pôvodnej formy,“ Kelly bez okolkov priznala magazínu People. Podľa čerstvých záberov sa ale zdá, že sa jej to podarilo na výbornú. Nedávno si ruka v ruke s manželom odskočila medzi smotánku a vyzerala pritom viac než dobre. S hnedým odtieňom vlasov a v čiernych šatách pôsobila ako distingvovaná dáma v najlepších rokoch. Akákoľvek stopa po tehotenských tukových vankúšoch bola preč!

Aj keď zhodiť takmer dve desiatky kilogramov pred blížiacou sa päťdesiatkou nebolo jednoduché, Travoltova manželka sa nevzdala. Spoľahla sa na diétny režim zložený z organických potravín a svoj vek naďalej brala s úsmevom: „Budúci rok sa stanem päťdesiatničkou, prepánakráľa! Ale 50 je predsa ako nových 30!“ nadľahčila svoje starnutie. V jej prípade je to však celkom pochopiteľné. S príchodom synčeka zaručene chytila druhý dych!

Chudnutie po 40-ke: Zatočte s lenivým metabolizmom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu