Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalší úder pre geja Travoltu: Toto je jeho dlhoročný milenec!

Johna Travoltu médiá spájajú s homosexuálnym partnerom. Zobraziť galériu (7)
Johna Travoltu médiá spájajú s homosexuálnym partnerom. (Zdroj: National Enquirer)

LOS ANGELES – Kruh sa uzatvára! Ak manželstvo Johna Travoltu (58) bolo kvôli doterajším škandálom vážne ohrozené, po najnovšom odhalení je zrejme definitívne v troskách. Ako totiž vysvitlo, známy hollywoodsky Casanova v minulosti udržiaval homosexuálny pomer.

Ďalšia horká pilulka! Najskôr čelil obvineniam z obťažovania masérov, neskôr prišli na rad kompromitujúce zábery v dámskom oblečení zo súkromnej párty. To však zo šokujúcich odhalení v prípade Johna Travoltu nie je zďaleka všetko. Americký plátok National Enquirer totiž vyrukoval s identitou hercovho dlhoročného milenca priamo na titulnej strane.

Travoltovým tajným partnerom má byť pilot menom Doug Gotterba, s ktorým sa zaplietol ešte v 80. rokoch minulého storočia. Dnes prešedivený šesťdesiatnik pracoval s hercom šesť rokov a stále s ním dobre vychádza. Ústa na prechádzku si však pustil Gotterbov expriateľ Robert Britz, ktorý v rozhovore pre spomínaný magazín Johna nijako nešetril. Zašiel totiž aj do pikantných detailov.

„Doug mi povedal, že spávanie s Travoltom nenávidel. Jeho telo bolo chlpaté a nemal rád jeho pach,“ bez okolkov vyhlásil Britz. Prezradil tiež, že fešák na striebornom plátne sa mimo nakrúcania diétami netrápil: „Medzi snímkami bol John dosť ťažký. Doug ho nazýval obrovským a tvrdil, že ho to odpudzovalo.“ Utáraný zdroj si neodpustil ani poznámku o Travoltovej mediálnej pretvárke. Tou bolo randenie s vtedy len 16-ročnou Brooke Shields. Zopár schôdzok a spoločných faktografií však malo len zapadať do akejsi dymovej clony pre verejnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu