Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexica Kim sestru nešetrí: Komentuje aj jej obnažený rozkrok!

Kim Kardashian má k sestre blízko - debatuje s ňou aj o tom Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian má k sestre blízko - debatuje s ňou aj o tom "tam dole"

LOS ANGELES – Sesterská láska nepozná hraníc! Aspoň tak to funguje vo vzťahu Kim a Khloe Kardashianových, ktoré bok po boku vystupujú vo vlastnej reality šou. V ich debatách totiž nie sú nijakým tabu vyrážky či holenie – a to ani v prípade, že ide o intímne partie!

Žiadne zábrany ani pred zapnutou kamerou! Keďže krásavice s arménskymi koreňmi sú prirodzené tmavovlásky, odstraňovanie nežiaduceho ochlpenia je pre ne takpovediac každodennou záležitosťou. Niet preto divu, že v nedávno vysielanom dieli svojho programu Keeping Up With the Kardashians spoločne navštívili istý kozmetický salón. Neodpustili si však pri tom poriadne šťavnatý rozhovor!

Zatiaľ čo staršia Kim depiláciu laserom už dlhší čas podstupuje pravidelne a na celom tele, pre jej sestru vraj išlo o prvú skúsenosť. Khloe oblečená iba v bielom župane teda prítomnosť blízkej príbuznej zrejme vnímala najmä ako psychickú oporu. To však ešte netušila, akých slov sa z Kiminých úst dočká – tá sa totiž pri pohľade na jej nahé medzinožie zmohla na vskutku pikantný kompliment!

„Tvoja vagína vyzerá lepšie, ako som si myslela,“ nechala sa počuť Kim sledujúc celú procedúru depilácie. „Čo? Ako si si myslela, že moja vagína vyzerá?“ neskrývala svoje prekvapenie Khloe ležiac na stole. „Neviem, nikdy som sa na tvoju vagínu nepozerala,“ odpovedala jej sestra so smiechom. Nezabudla však dodať, ako si jej rozkrok vlastne predstavovala. „Myslela som, že máš oholenú, vyrážkovitú vagínu,“ zaklincovala bizarný rozhovor. Zdá sa teda, že v klane s priezviskom Kardashian už dámy o sebe vedia naozaj všetko!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu