Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kim Kardashian má konkurenciu: Svoju 14-ročnú sestru!

Mladučká Kendall sa nechala vyfotiť v plavkách Zobraziť galériu (4)
Mladučká Kendall sa nechala vyfotiť v plavkách

LOS ANGELES – Rodinný klan útočí! Kendall Jenner (14) sa rozhodla ísť v stopách svojej slávnejšej nevlastnej sestry Kim Kardashian (29). Už v mladučkom veku sa naplno venuje modelingu. Počas leta ju nezdržujú žiadne domáce úlohy, a tak na pláži nafotila sériu sexi fotiek. Pozor, Kim, rastie ti konkurencia!

Zdá sa, že tej to neprekáža, ba naopak. Robí jej promo na svojej webovej stránke. Tomu sa hovorí sesterská láska. „Je taká nádherná! Som na ňu neuveriteľné hrdá. Len sa pozrite, chystá sa prevziať svet modelingu!,“ ospevuje Kim svoju mladšiu sestru. Obe majú nielen spoločnú matku, ale aj chúťky predvádzať sa. Rodina sa skrátka nezaprie!

Mladučká americká modelka už čo to stihla za svoj vek. Na voskovú figurínu v Múzeu Madame Tussauds to síce ešte nie je, ale nefláka sa. Objavila sa v reality shows Keeping up with the Kardashians či E! True Hollywood Story. Podpísala zmluvu s Wilhelmina Models a ako teen modelka propaguje značky Forever 21 a Nordstrom. Slávna sestra jej skrátka otvára dvere k zaujímavým príležitostiam, ktoré Kendall vie využiť. V máji sa jej fotografie objavili napríklad v časopise Teen Vogue.

Aktuálne plážové fotky sú vzhľadom na jej vek decentnejšie, okato na nich nepretŕča svoje vnady. Na obdiv ponúka svoje dlhé štíhle nohy. Zaujme hlbokým pohľadom hnedých očí a sympatickým úsmevom. Nemôže sa pýšiť takým oblým zadkom, aký má jej sestra Kim, ale už teraz je zrejmé jedno. Jej štíhlu sexi postavičku nebude treba v najbližších rokoch na fotografiách retušovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu