Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kim Kardashian natlačená v bielej kombinéze: Jej boky sú obrovské!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian

NEW YORK – Plné tvary a biely overal? To radšej nie! Ani sexica typu Kim Kardashian (29) v takomto zákernom oblečení nevyzerá dobre. Jej prsia síce vyzerajú úžasne, o bokoch sa to však povedať nedá. Kim, na tento model radšej zabudni!

Má o desať kíl viac! Krivky reality šou hviezdičky Kim Kardashian sú zväčša predmetom obdivu. Tentokrát jej však nevhodné oblečenie pridalo kilá a poriadnych pár centimetrov v obvode bokov. Biela kombinéza, v ktorej sa predviedla na pretekoch Bullrun v New Yorku, rozhodne jej figúre nelichotila. Nepomohli ani vysoké opätky, ktoré jej mali predĺžiť nohy, ani výstrih odhaľujúci jej kypré tvary.

Trapas na jachte! Zdá sa, že Kim sa v poslednom čase vo výbere outfitov veľmi nedarí. Ďalšie faux pas totiž spôsobila, keď si na párty na jachte obula vysoké topánky s tenkými opätkami. Tie zanechávajú stopy na drahých palubných doskách a každý jachtár vie, že sa takejto obuvi treba pri návšteve jachty vyhýbať.

To, čo hviezdičke nevychádza na poli módy si vynahrádza v láske. Údajne má totiž nového priateľa, futbalistu Milesa Austina. „Idú na to pomaly. Kim si myslí, že je to naozaj zlatý chlapec. Je k nej naozaj zlatý milý. On ju zas považuje za svoje vysnívané dievča....“ prezradil interný zdroj o ich vzťahu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu