Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čo dokáže mejkap a retuš: Z vypapanej celebrity ozajstná kráska!

Khloé Kardashian ako upravená a vyretušovaná kráska v porovnaní so zanedbaným imidžom bez mejkapu Zobraziť galériu (11)
Khloé Kardashian ako upravená a vyretušovaná kráska v porovnaní so zanedbaným imidžom bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk, twitter)

LOS ANGELES – V súkromí strašidlo, na webe krásavica! Aj takto by sa dali definovať premeny zovňajšku Khloé Kardashian (28), o ktorej je známe, že z celej rodiny sa jej pri rozdávaní pôvabu ušlo najmenej. Keď sa však nalíči a pohrá so svetlom, aj ona dokáže konkurovať svojim sestrám. Pozrite na tú ilúziu!

Khloé Kardashian má síce dve staršie sestry a mnoho ďalších polovičných či nevlastných súrodencov, no odjakživa medzi nimi vynikala. Vďačí za to svojej robustnej postave, ktorá sa vyznačuje nielen závratnou výškou, ale tiež kilami navyše. Ak sa nenalíči a zanedbá svoj outfit, v uliciach pripomína strašiaka do maku. Pred fotkami od paparazzov preto radšej uprednostňuje tie, ktoré si vyrobí sama a následne zverejní na sociálnych sieťach.

O zaujímavé prekvapenie sa hviezda rodinnej reality šou postarala tento týždeň, keď sa prostredníctvom Facebooku podelila o záber z interiéru auta. S výrazným rúžom na perách a zosvetlenou pleťou totiž pôsobila ako dokonalá bábika s plnými perami. Takýto imidž je pritom na míle vzdialený tomu, s akým ju občas pristihnú fotografi – bez mejkapu, s veľkou vyrážkou na čele, pribratú a v mdlom oblečení.

Napriek tomu, že vydarená fotografia je v prípade Khloé len akousi ilúziou, doteraz si vyslúžila vyše stotisíc takzvaných „lajkov“ a takmer tritisíc komentárov. Jej najčastejšie príspevky sa pritom týkajú manžela a basketbalistu Lamara. Len nedávno spoločne uviedli na trh nový parfum. Výnimkou však nie sú ani „nečakané“ darčeky. „Vždy sa ku mne správa ako k princeznej. Kvetinové prekvapenie od môjho mužíčka,“ týmito slovami brunetka okomentovala kyticu bielych ruží. Zdá sa teda, že jej rodinná idylka pred kamerami zatiaľ drží pevne pohromade.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu