Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kim Kardashian: Som tmavá a chlpatá... Tak depilujem všetko!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian

LOS ANGELES – Vedela sa narodiť! Kim Kardashian (29) má takmer všetko, po čom jej rovesníčky túžia: atraktívny vzhľad, sexi postavu, neskrývaný luxus a exkluzívnych priateľov. Čo už len ju môže trápiť, poviete si. Omyl – exotická kráska priznala, že zarastá ako orangutan!

Každý sa musí s niečím zmieriť! Hviezda reality show musela vziať na vedomie, že nadmerne zarastá. S tým, čo jej príroda nadelila, však bojuje. Dôkladná depilácia sa stala takmer jej obsesiou. „Som  posadnutá odstraňovaním chĺpkov laserom. Na rukách, na nohách, v rozkroku, či v podpazuší – u  mňa nenájdete ani chlp. Celé telo si depilujem,“  prezradila pre časopis o ženskej kráse, Allure. V jeho septembrovom čísle sa objaví na titulnej strane.
 
Kim v rozhovore pre spomínaný magazín neobišla ani tému domáceho  porna spred troch rokov, ktoré preniklo na verejnosť. Kim si na videozázname užíva sexuálne radovánky s americkým RnB spevákom Rayom J. „Nebol to práve moment, na ktorý by som bola najpyšnejšia. Ale treba ísť ďalej. Nemôžem sa tváriť, že sa ma to netýka, ale spravila som to najlepšie, čo som mohla. Otočila som negatívnu vec na pozitívnu,“ komentovala túto svoju životnú etapu. Za pozitívne na celej kauze považuje to, že tento záznam speňažila. Pikantnú nahrávku predala porno spoločnosti Vivid Video a zinkasovala za to milión dolárov. Tomu sa už hovorí podnikavé dievča!

Hoci sa rada predvádza na hollywoodskych večierkoch, s jej hereckou kariérou to zatiaľ vyzerá biedne – serióznych filmárov nezaujíma. Kim si však našla alternatívu. Vie vzbudiť pozornosť a má nos na to, s kým sa ukazovať na verejnosti a aký model šiat si na seba vziať.  Záujem o svoju osobu potom dokáže výhodne speňažiť, o čom svedčí aj fakt, že si kúpila dom za štyri milióny dolárov. Napriek tomu, že pochádza zo zámožnej rodiny, rada si žije na vlastné náklady. „Obchodného ducha som zdedila po ockovi – ten mi vždy veril, že sa dokážem o seba postarať,“ uviedla takisto v interview pre časopis.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu