Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Okrúhly zadoček a prsia v ruke: Sexbomba Eva Mendes sa vyzliekla!

Eva Mendes sa vlastnej nahoty nevie nabažiť - čudovať sa jej nemožno Zobraziť galériu (10)
Eva Mendes sa vlastnej nahoty nevie nabažiť - čudovať sa jej nemožno

LOS ANGELES – Prirodzená a neuveriteľne sexi! V takejto podobe americká herečka Eva Mendes (36) zažiarila na stránkach ďalšieho magazínu, pre ktorý odhodila zábrany a nechala sa zvečniť úplne nahá. S ľahkosťou, no bez zbytočnej vulgárnosti však tentoraz poodhalila aj intímne partie!

Postojačky a s rozstrapatenou hrivou, no trikrát inak! Hoci sa na prvý pohľad zdá, že odvážne zábery hollywoodskej hviezdy sa na seba podobajú až príliš, chyba vo fantázii fotografa zrejme nebude. Každému obrázku totiž dominuje iná časť Evinho vzrušujúceho tela – od oblého pozadia cez bujné vnady až po jemné línie rozkroku!

To, že temperamentná krásavica s kubánskymi koreňmi odhodila v časopise Flaunt šatstvo aj zábrany, vraj nebol celkom jednoduchý proces. Dnes sa už síce vyzlieka na počkanie, no milovať seba samu a svoje hriešne zvodné krivky sa vraj aj ona musela jednoducho naučiť. Pomohol jej exotický sexepíl, ktorý však pri každom fotení fungovať nemusí: „To, že som atraktívna, ešte neznamená, že mi to nenaháňa strach.“

Zaujímavosťou je, že okrem herectva sa Eva ako doma cíti aj vo svete hudby. Ako sa nedávno priznala v istom rozhovore, po skončení kariéry pred kamerou by najradšej manažovala svoju vlastnú kapelu: „Hudba je pre mňa veľmi dôležitá. Keď nepracujem, neustále chodím na živé koncerty.“ Či by si však trúfla aj na úlohu speváčky, už v interview, bohužiaľ, nekonkretizovala.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu