Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Eva Mendes hore bez: Naolejovaná sexuálna dračica!

Sexi Eva Mendes v šťavnatej reklame Zobraziť galériu (11)
Sexi Eva Mendes v šťavnatej reklame

LOS ANGELES - Kubánsky temperament nezaprie! Herecká hviezda Eva Mendes (35), ktorá je v Hollywoode obsadzovaná najmä vďaka exotickému zovňajšku, už opäť prebúdza erotické fantázie svojich mužských fanúšikov. Stačí jej k tomu ukázať prsia... A poriadne sa namazať!

Viac ako herečka bude už čochvíľa známa ako sexica zo šťavnatých reklám! V tej najnovšej si Eva zapózovala po boku bývalého milenca Keiry Knightley, Jamieho Dornana. Sporo odetá dvojica so vzájomne prepletenými telami propaguje džínsy z dizajnérskej dielne Calvina Kleina. Za objektív sa už tradične postavil Steven Klein, ktorý potenciálnych zákazníkov opäť láka viac ako šteklivým podtónom!

Sexi, zmyselné a skutočne dráždivé! Také sú výsledné zábery už v poradí druhej reklamnej kampane hollywoodskej krásky u toho istého výrobcu džínsového oblečenia. Na to, aby Eva zvádzala ako pravá diablica, tvorcovia reklamy až tak veľa nepotrebovali - stačili džínsy, ktoré dokonale sedia a žiadny, prípadne veľmi skromný top bez spodnej bielizne. Naolejovaná pokožka a vlhké vlasy ako po vyčerpávajúcom posteľovom "čísle" sú úž len pikantnou čerešničkou!

Ktovie, čo na takéto odvážne fotografie tentoraz povie Evina mama. V roku 2007, keď si jej dcéra zapózovala úplne nahá pre organizáciu PETA, vraj nadšením práve nesršala. Vynaliezavá herečka si však pre ňu nachystala presvedčivý argument, ktorým ju okamžite učičíkala: "Ale mami, veď je to pre dobrú vec!"





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu