Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dekolt, ktorý neomrzí: Eva Mendes s okrúhlymi vnadami!

Eva Mendes svojím okrúhlym poprsím cez víkend vyrážala dych Zobraziť galériu (7)
Eva Mendes svojím okrúhlym poprsím cez víkend vyrážala dych

SAN DIEGO – Opäť bola za sexicu! Hoci americká herečka Eva Mendes (36) nevystavuje svoje vnady pri každej príležitosti, jej pekne tvarovaný dekolt má mužským pohľadom rozhodne čo ponúknuť. Dôkazom je jej víkendové laškovanie pred paparazzmi – prsiami ohúrila všetkých!

Usmiata a hriešne sexi! Takým dojmom už opäť pôsobila známa hollywoodska krásavica, ktorá v piatok navnadila fanúšikov na svoj ďalší projekt. Čo na tom, že jej zbrusu nová snímka s názvom The Other Guys zavíta do svetových kín až v septembri – Eva ju svojím kubánskym sexepílom propaguje už teraz. Hneď na dvoch podujatiach a s osvedčenými ženskými zbraňami!

Čokoládová kráska prítomným novinárom najskôr vyrazila dych v zlatistých šatách s dĺžkou po kolená a bez ramienok. Ako to už u ostrieľanej herečky býva, aj tentoraz podprsenku nechala doma. Výsledný efekt vďaka tomu neprehliadol zrejme nik – hlboký výstrih totiž pôsobil dojmom, že každú chvíľu odhalí úplne všetko!

Z tlačovej konferencie mala speváčka poriadne naponáhlo – v krkolomnýmch lodičkách totiž doslova utekala, čím si vyslúžila nejeden obdivný pohľad. Už o pár minút neskôr sa s kompletne zmeneným imidžom objavila na červenom koberci sponzora filmu – spoločnosti Maxim. V ružových koktejlkách zo saténu už prsia síce nevystavovala, no aj napriek tomu vyzerala úchvatne. Ostáva len dúfať, že rovnako šteklivá bude v Evinom podaní aj samotná premiéra!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu