Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tenké šaty v takej zime? Eva, veď ti stojí bradavka!

Eva Mendes nakrúcala v chladom počasí bez podprsenky. Zobraziť galériu (16)
Eva Mendes nakrúcala v chladom počasí bez podprsenky. (Zdroj: isifa)

PARÍŽ – Podprsenkou by zrejme nepohrdla! O tom, že ani áčkové hollywoodske hviezdy si počasie nevyberajú, sa na vlastnej koži nedávno presvedčila Eva Mendes (37). Hoci sa vonku ortuť teplomera pohybuje okolo nuly, pred kamerou sa musela zvŕtať len v tenučkej róbe. Niet divu, že sa jej od zimy razom vztýčili bradavky!

Poriadne pri práci vymrzla! Zdá sa, že nekompromisní režiséri sú postrachom hercov nielen za veľkou mlákou, ale aj v Európe. O takúto skúsenosť je bohatšia práve Eva Mendes, ktorá pod taktovkou Francúza Leosa Caraxa nakrúca v Paríži snímku s názvom Holly Motors. Hoci vonku vládlo chladné počasie, určené scény musela napriek tomu odohrať. Kráska s kubánskymi koreňmi síce neprotestovala, jej bradavky však už áno!

Ľahký satén, hlboký výstrih a žiadna bielizeň – také prvky zahŕňala tento týždeň Evina garderóba. S dramatickým líčením a ryšavým príčeskom v štýle nebohej Amy Winehouse sa herečka zmenila na divu, u ktorej by ste exotické črty hľadali márne. S výraznými očami, porcelánovou pleťou a plnými perami pôsobila ako dokonalá francúzska predloha portrétu z obrazárne.

Herecká hviezda sa na pľaci stretla s kolegom Dennisom Lavantom, ktorý stvárňuje muža so zaujímavým osudom. Jeho postava totiž osciluje medzi rôznymi životmi – vraha, žobráka, výkonného riaditeľa, hrôzostrašnej bytosti a otca. Krásavica Eva si strihla úlohu z jeho minulosti, pričom ako cudzinka sa vo filme neobjaví sama. Drobná rola sa ušla aj austrálskej speváčke Kylie Minogue.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu