Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bar Refaeli v plavkách: Má telo bronzovej bohyne!

Bar Refaeli Zobraziť galériu (9)
Bar Refaeli

LOS ANGELES – Guľaté prsia, oblý zadoček a pás ako osa! To sú slová, ktorými sa dá opísať modelka Bar Refaeli (25) na najnovších reklamách na plavky. V kúskoch odhaľujúcich jej dokonalú postavu je doslova na zjedenie!

Je to kráľovná každej pláže! Bar Refaeli vie, ako využiť svoje sexi telo na maximum. A v plavkách so španielskym názvom Agua Bendita vyzerá naozaj úžasne. Jej postava totiž na rozdiel od mnohých iných modeliek nepripomína kostlivca, ale skôr šťavnaté ovocie!

Miesto, kde sa fotenie odohrávalo si už k šoubiznisu pričuchlo. V dome na Hollywood Hills sa natáčalo viacero filmov vrátene „Chyť ma ak to dokážeš“, v ktorom hral aj jej dlhodobý partner, Leonardo DiCaprio.

Určite to bola aj Izraelčankina postava, ktorá jej pomohla získať priateľa z naozaj vysokých kruhov. A hoci si dali asi šesťmesačnú pauzu, dnes už sa opäť objavujú spolu – a vyzerajú naozaj šťastne! „Potrebovala som to. Pochopila som samú seba,“ priznala modelka. Dnes ich vzťah funguje na úplne inej rovine. „Pracovala som na sebe a vyspela som. Nevedela som, aké je to byť sama. Dnes už viem, že vzťah môže fungovať len ak viete, že môžete byť aj single a nebojíte sa toho.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu