Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Aj Leo DiCaprio je len muž! Opäť podľahol tejto sexici v bielizni!

Sexi Bar Refaeli a Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (6)
Sexi Bar Refaeli a Leonardo DiCaprio

LOS ANGELES - Stará láska nehrdzavie! Zrejme toto zlaté porekadlo si povedal aj hollywoodsky fešák Lenardo DiCaprio (35), ktorý opäť rozdúchal oheň vášne vo vzťahu s ex-priateľkou Bar Refaeli (24). Úprimne? Takéto hriešne krivky by v posteli zrejme chýbali každému mužovi!

Chýry o obnovení intímneho spolunažívania Leonarda a izraelskej modelky sa v kuloároch začali šíriť rýchlosťou blesku po tom, čo párik spolu strávil romantický víkend. Presne pred týždňom si totiž dvojica vyrazila na Bahami - v luxusnom dovolenkovom sídle sa zbližovali za zavretými dverami!

"Zostali vo vlastnej vile... Boli v nej spolu zavretí celý víkend," prezradil očitý svedok americkému denníku New York Post. To, čo sa dialo vo vnútri prepychového domu, si odhadnúť netrúfol. Je však vysoko pravdepodobné, že niekdajší lámač ženských sŕdc po boku takej krásavice zdržanlivým dlho neostal.

Medzi Leonardom a Bar po prvýkrát preskočila iskra v roku 2006, no počas randenia sa celé mesiace rozchádzali a opäť schádzali. Definitívne odlúčenie prišlo v júni tohto roka kvôli údajnej snahe exotickej krásky posunúť ich vzájomný vzťah na vyššiu úroveň. Leo sa však myšlienke zásnub postavil - strach pred oltárom bol zjavne silnejší ako jeho láska k Bar. Či sa odvtedy niečo zmenilo, zrejme ukážu nasledujúce mesiace.

Herec by však nemal dlho otáľať. Plavovláska z Izraela sa totiž na nízky záujem zo strany mužov sťažovať naozaj nemôže. Dôkazom jej stabilnej pozície medzi žiadanými ženami je aj nová reklamná kampaň na bielizeň značky Passionata. Barin nepopierateľný sexepíl dokonca spôsobil, že reklama v jej rodnej krajine dostala červenú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu