Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

DiCapriova milenka v sexi bielizni: Má krivky na zožratie!

Sexi Bar Refaeli predvádza ďalšiu kolekciu bielizne Zobraziť galériu (7)
Sexi Bar Refaeli predvádza ďalšiu kolekciu bielizne

NEW YORK – Jemu závidia a ju od neho odhovárajú! Reč je o atraktívnom páriku, ktorý s pauzami už niekoľko rokov tvorí Leonardo DiCaprio (35) s izraelskou krásavicou Bar Refaeli (24). Tej sa stačí iba vyzliecť a všetci hneď pochopia, prečo sa k nej herec zakaždým vrátil – je jednoducho neodolateľná!

V reklame ju oblečenú nikto nikdy nevidel, no i tak je neopozeraná a stále mimoriadne žiadaná! Exotická kráska, ktorej kariéra sa točí takmer výlučne okolo plážovej módy a spodnej bielizne, má za sebou ďalšie pikantné fotenie. Jeho výsledkom sú oku lahodiace zábery, nad ktorými mužom padajú sánky a ženy prerátavajú úspory. Čipka, satén, podväzky či korzety – stačí si len vybrať. Na postavičke, akú má práve táto manekýnka s izraelským pôvodom, totiž každý model vyzerá ako hriešne pokušenie!

Šteklivé fotografie pochádzajú z reklamnej kampane francúzskeho výrobcu bielizne Passionata, ktorého tvárou sa Bar stala v novembri minulého roka. A hoci kolekcia jar/leto 2010 z pultov predajní ešte nezmizla, zákazníci už vedia, na aké kúsky sa môžu tešiť v jeseni. Plavovlasá modelka sa totiž pred objektívom vyzlieka jedna radosť a promo akcie robí v dostatočnom predstihu. V spoločnosti sa však objavuje zásadne oblečená – pri uvádzaní novej línie bielizne v Paríži totiž zažiarila ako skutočná hviezda večera aj v jednoduchých kokteilkách.

Zaujímavosťou je, že aj keď väčšina reklám dostala v jej rodnej krajine červenú, tamojší obyvatelia si Bar veľmi vážia. Aktivista menom Baruch Marzel jej dokonca napísal list, v ktorom ju verejne žiada, aby Leonarda pustila k vode: „Nie je to náhoda, že si sa narodila ako Židovka. Asimilácia bola odjakživa jedným z nepriateľov židovského ľudu. Nevydávaj sa za Leonarda DiCapria. Neubližuj budúcim generáciám.“ Či modelka tejto žiadosti nakoniec vyhovie, zatiaľ zrejme nevie ani ona sama. Vo vyjadrení však uvádza, že sa nikam neponáhľa a so súčasným stavom je momentálne spokojná.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu