Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bar Refaeli v spodnej bielizni: Sexi ako nikdy!

Bar Refaeli Zobraziť galériu (9)
Bar Refaeli

NEW YORK – Sen každého muža! Dokonalou postavičkou sa môže pochváliť modelka Bar Refaeli (24) v reklamnom filme propagujúcom spodnú bielizeň. Dlhé nohy, plné prsia a ploché bruško – je sa veru na čo pozerať!

Bielizeň predáva ako horúce rožky! Veď kto by odolal reklame, ktorá ukazuje ženské telo v jeho najkrajšej podobe? Manažéri značky spodnej bielizne Passionata ukázali, že sa vo veci naozaj vyznajú. Len sotva by niekto ich výrobky mohol propagovať lepšie ako modelka s izraelskými koreňmi Bar Refaeli. Stajlisti vsadili na overenú klasiku a upravili ju v štýle 60. rokov na spôsob Brigitte Bardot. Video Bar zachytáva v rôznych druhoch spodnej bielizne – a v niektorých momentoch poskytuje naozaj malý priestor fantázii.

Možno aj vďaka tomuto sexi záznamu sa o krásavicu opäť zaujíma jej bývalý priateľ, herec Leonardo DiCaprio. Hollywoodske jazyky už dlhšie hovoria o tom, že sa tento párik dá opäť dokopy. Žeby si hviezda filmu Titanic rozmyslela svoju neochotu začať s obdarenou krásavicou bývať pod jednou strechou? Nuž, nebolo by na tom nič zvláštne. Sexi modelka mu určite aspoň po fyzickej stránke má čo ponúknuť.

Pre Bar Refaeli nie je pózovanie bez oblečenia nič nové – patrí totiž ku skupinke modeliek, ktoré prepožičiavajú svoje krivky aj značke Victoria´s Secret. Okrem spodnej bielizne ide Bar na jednotku aj predvádzanie plaviek. Minulý rok si užila tú česť a stala sa titulkovým dievčaťom „plavkového“ čísla. A to sa podarí len tým najlepším!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu