Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vyretušovaná Khloe Kardashian: Zmenšili ju o tri čísla!

Khloe, Kourtney a Kim Kardashian Zobraziť galériu (10)
Khloe, Kourtney a Kim Kardashian

LOS ANGELES – Hanbí sa za seba?! Hviezdička reality šou Khloe Kardashian (26) nie je žiadna príšera, napriek tomu neváhala a na reklamný plagát sa dala poriadne vyretušovať. Žeby nechcela popri svojich útlych sestrách vyzerať ako gigantický obor?

Od skutočnosti má ďaleko! Máte výhrady k svojej postave? Počítačový program ich všetky vyrieši. Stačí sa len pozrieť na reklamný plagát sestier Kardashianových. Hoci sa v skutočnosti ich tváre na seba ponášajú, postavy majú uplne rozdielne. Na fotografii promujúcej ich novú líniu plaviek však vyzerajú akoby jedna druhej z oka vypadli!

Khloe, kde sú tvoje kilečká?! Najmladšia z trojice, Khloe, je zároveň zo všetkých sestier najväčšia – a to tak do výšky, ako do hmotnosti. Stačí sa pozrieť na fotografiu z párty, na ktorej kráča vedľa svojej sestry Kourtney – a vyzerá od nej minimálne o tri čísla väčšia! V skutočnosti je totiž Khloe od Kourtney o celých dvadsaťpať centimetrov vyššia. A to ešte nespomíname ich rozdiel v hmotnosti, ktorý je tiež určite poriadny.

Na plagáte má však Khloe takmer dokonalú postavu – a to napriek tomu, že nedávno sama povedala: „Som jednoducho tlstá.“ Reportéri ju totiž upodozrievali z toho, že je tehotná. Stačí však zázračný dotyk počítačovej myšky a celé „tehotenské“ bruško je razom minulosťou. Škoda, že to tak nefunguje aj v ozajstnom živote!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu