Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dusno medzi Mórovou a Fialovou: V Showdance si vybavujú staré účty!

Mórová a Fialová Zobraziť galériu (6)
Mórová a Fialová

BRATISLAVA – Nik sa v nich nevyzná! Herečky Diana Mórová (40) a Zuzana Fialová (35) sa stretli v tanečnej súťaži Showdance. Naoko pôsobia ako kamarátky, no občas si vedia navzájom "šplechnúť" takú poznámku, ktorá u mnohých vyvoláva pochybnosti o ich férových vzťahoch.

Jedna lepšia, ako druhá! Diana a Zuzana sú obe výraznými osobnosťami. Byť stredobodom pozornosti a vychutnávať si potlesk publika je pre ne takpovediac životne dôležité. Keď sa však obe stretnú v jednej súťaži a na jednom pódiu, predbiehajú sa o to, ktorá bude dominantnejšia. Preto to medzi nimi občas v Showdance iskrí.

Dôkazom môže byť aj Fialovej reakcia na slová porotkyne Hany Gregorovej. Tá totiž v jednom kole nešetrila chválou na Mórovej tanečný výkon a povedala, že Diana je bezpochyby najlepšia herečka. Zuzana sa voči tomu ohradila. „Dnešný večer môže patriť jej,“ povedala, pričom sa pustila do vymenovávania mien ďalších úspešných slovenských herečiek.

Na oplátku zasa vraj Mórovej prekážalo, že sa jej nedostalo od ľudí zo Showdance viac uznania za zdvíhačku, ktorú predviedla v rámci choreografie k piesni z filmu Hriešny tanec. V porovnaní so Zuzanou Fialovou, ktorá ju v minulosti ukázala v Let´s Dance, vyšla Diane na prvýkrát. „Hnevala sa, keď jej nik nepovedal, že jej zdvíhačka bola lepšia ako Zuzanina,“ prezradil topkám dobre informovaný zdroj.

No a aby toho všetkého nebolo málo, Zuzana si pri moderovaní občas rypne do Diany. Napríklad, keď počas priameho prenosu narážala na to, že nemá chlapa, alebo zisťovala, či rozumie textom piesní, na ktoré tancuje. „Pre mňa je podstatné dobre zatancovať, všetko ostatné ide bokom," povedala Mórová, keď sme ju v súvislosti s témou podpichovačných poznámok oslovili. Ako na záver dodala, napätie nepociťuje. Uvidíme však, či si v dnešnom semifinálovom kole Showdance nešplechnú herečky do tváre nejaký bonmot.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu