Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vyhodený Batthyány s trpkosťou v hlase: Ľudia, máte, čo ste chceli!

Peter Batthyány Zobraziť galériu (10)
Peter Batthyány

BRATISLAVA – Vypadol jeden z favoritov súťaže! Včera večer porota v Showdance rozhodla, že vyradí herca Petra Batthyányho (43). Istú „zásluhu“ na vyhodení z tanečnej šou však známy televízny mafián pripisuje esemeskujúcim divákom.

Dvere do semifinále sa mu zatvorili tesne pred nosom. Peter Batthyány sa včera musel rozlúčiť s tanečnou súťažou Showdance. A to i napriek tomu, že od začiatku bol ako bývalý majster Európy v electric boogie pasovaný do pozície favorita. V porovnaní s ostatnými tancujúcimi hercami, ktorí ešte zostali v hre, však zaznamenal od začiatku šou najmenší pokrok.

Jediné, v čom exceloval, bol pouličný štýl tanca. Ostatné druhy mu príliš nešli. A to priznal aj samotný Peter, ktorý sa v otázke svojho vyradenia maximálne stotožňuje s porotou. „Súhlasím s tým, ako vybrali. Ja som v prvom rade street dancer. Nemal som príliš veľa času na to, aby som sa venoval iným tancom. Základy akéhokoľvek tanca sú náročné a za týždeň sa to nedá stihnúť. Potom je to veľmi poznať,“ povedal Banán sebakriticky pre TOPKY TV.

Jednou z hlavných príčin toho, prečo sa musel so Showdance rozlúčiť Peter, a nie Diana Mórová, je aj množstvo mobilných hlasov na ich konte. Obaja skončili v tabuľke esemeskujúcich divákov na spodnej priečke. „Majú to, čo chcú. Je to súťaž pre nich,“ reagoval na nedostatočný prejav diváckych sympatií Batthyány, ktorému nezostáva nič iné, iba sa zmieriť s tým, že u ľudí nemal dostatočnú podporu.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Petrom Batthyánym tesne po včerajšom vypadnutí zo Showdance.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu