Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

V Showdance vyhodili Batthyányho: Peter, dosral si to!

Peter Batthyány v Showdance dotancoval. Zobraziť galériu (19)
Peter Batthyány v Showdance dotancoval.

BRATISLAVA – Už si nezakrepčí! Bývalý parketový profesionál Peter Batthyány (43) včera v Showdance skončil. Paradoxné je, že sa mu stalo osudným kolo, v ktorom predviedol aj svoj obľúbený tanec - streetdance. Ten však nebol príčinou vyhadzovu. Televízneho mafiána porota vyrazila zo šou kvôli nevydarenému kovbojskému hopsaniu - za sprievodu ostrej kritiky.

Bronzový majster sveta a majster Európy v electric boogie, Peter Batthyány, sa už kráľom jojkárskeho tanečného parketu nestane. Porota na čele s Liborom Vaculíkom rozhodla, že si postup v Showdance viac zaslúži jeho kolegyňa Diana Mórová. Práve s ňou skončil televízny mafián na posledných dvoch priečkach tabuľky.

Dôvodom  Banánovho vyhadzovu bolo evidentne to, že domrvil prvý tanec - kovbojské vystúpenie. To mu jednoducho nesadlo. „Peťo, dosral si to, ako si mohol. Párkrát si tam uletel. Bol to taký bezpohlavný kovboj z instantného vrecka. Takže nič moc,“ nedával si servítku pred ústa predseda poroty Libor Vaculík. „Áno, dosral som to, ako som mohol,“ zopakoval jeho slová Peter.

Z Batthyányho vystúpenia však bola paradoxne unesená Hana Gregorová. Tá si dokonca neodpustila sexistické reči na hercovu adresu. „Ja by som oponovala. Ty máš šarm. Toto síce nie je tvoja parketa, ale ja by som túžila byť mladá kobylka. Aby si si ma osedlal. Veľmi pekné,“ povedala tesne po odtancovaní Gregorová.

Hanin hlas však už vo vyraďovaní vôbec nezavážil. Ani napriek tomu, že aj Tony Moisés chcel, aby v šou zotrval Peter. K Vaculíkovým dvom hlasom v prospech Mórovej sa totiž pridal aj jeden od Gabiky Dzuríkovej. A bolo rozhodnuté o Dianinom postupe. Absolútnou víťazkou večera sa stala už po druhýkrát Zuzana Mauréry.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu