Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vzbura divákov kvôli Hospodárovej: Markíza musela meniť plány... A toto je výsledok!

Hospodárová a Dvorský zatiaľ zostávajú. Predvedú Wagnerová a Zimnýkoval takéto gestá aj na obrazovkách? Zobraziť galériu (8)
Hospodárová a Dvorský zatiaľ zostávajú. Predvedú Wagnerová a Zimnýkoval takéto gestá aj na obrazovkách?

BRATISLAVA – Janu Hospodárovú (33) a jej kolegu Štefana Dvorského (49) mala v Teleráne nahradiť nová dvojica - Linda Wagnerová (24) a Milan Junior Zimnýkoval (32). Vedenie televízie Markíza sa však nakoniec rozhodlo pre iné riešenie. Istú rolu v tom vraj zohrali aj reakcie divákov rannej relácie.

Po takmer troch mesiacoch dohadov a neistoty si môže televízny pár Jana Hospodárová a Štefan Dvorský nateraz predsa len vydýchnuť. Po tom, ako sa prevalili zákulisné informácie o odchode tejto moderátorskej dvojice z Telerána, sa vedenie v Záhorskej Bystrici rozhodlo predsa len šalamúnsky zmeniť plány. Nové duo v zložení Linda Wagnerová a Milan Junior Zimnýkoval, ktoré ich malo pôvodne nahradiť, sa síce pred kamery postaví, no zostanú aj staré známe tváre.

Ako sa totiž topky.sk dozvedeli, Markíza sa Hospodárovej a Dvorského nakoniec nezbaví. „Diváci sa budú oddnes stretávať v Teleráne so štyrmi moderátorskými dvojicami. Linda Wagnerová a Milan Zimnýkoval budú moderovať Teleráno vždy vo štvrtok, ostatné dni v týždni budú rovnomerne rozdelené medzi ďalšie tri páry,“ povedala hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská, ktorá však paradoxne ešte pred časom akékoľvek personálne zmeny tohto typu vylučovala. 

Jeden z dôvodov, prečo v Markíze menili plány, môže byť aj ten, že mnohým televíznym divákom sa odchod dvojice nepozdával. Rozhodnutie televízie ostro kritizovali vo viacerých diskusiách. „Veď to je najlepšia dvojica v Teleráne,“ znel jeden z mnohým príspevkov na topkárskom fóre k článku, ktorý sa týkal témy vyhadzovu páru z rannej relácie. Mnohé reakcie sa niesli v podobnom duchu aj na obľúbenej sociálnej sieti Facebook.

„Dúfam, že to tak nakoniec nebude, pretože sú skvelí! Jednoznačne najlepšia dvojica,” reagovala užívateľka, ktorú doplnila ďalšia diskutujúca: „No tak toto je fakt smutné.” Dokonca aj v topkárskej ankete, do ktorej sa zapojilo viac ako 2800 hlasujúcich, si čitatelia v prevažnej väčšine (viac ako 1800, pozn. red.) zvolili možnosť, že Hospodárová a Dvorský sú oveľa lepší moderátorský pár ako nová dvojica Wagnerova a Zimnýkoval.

„Televízia Markíza si uvedomuje, že diváci si obľúbili nielen Janu Hospodárovú a Števa Dvorského, ale aj Lenku Šoóšovú, Romana Juraška, Adrianu Polákovú a Dara Richtera. Zároveň však chceme dať šancu aj novým moderátorom, preto sa od apríla predstaví okrem osvedčených párov aj spomínaná nová moderátorská dvojica,“ povedala hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Z týchto správ musím mať Hospodárová enormnú radosť. Tá totiž bola so svojím odchodom už zmierená. Ako sa totiž pre médiá dávnejšie vyjadrila, už len čakala, kedy ju oficiálne oboznámia s termínom odchodu z Telerána. Najnovšie sa však zdá, že moderátorka pôsobiaca v Markíze od roku 1996 ešte v Záhorskej Bystrici nejaký ten čas pobudne. Nechajme sa však prekvapiť, ako dlho sa bude divákom prihovárať so svojím kolegom Štefanom Dvorským...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu