Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenka Nedeljaková: Zahrá si vo filme plnom sexu a erotiky!

Barbara Nedeljaková Zobraziť galériu (4)
Barbara Nedeljaková (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Darí sa jej! Nie nadarmo sa vraví, že Slovenky majú čosi do seba. Toto tvrdenie podporuje aj herečka Barbara Nedeljaková (30), ktorá sa preslávila filmom Hostel. Dnes pracuje na ďalšom filme. Bude z nej hviezda?

Koľkým slovenským hercom sa podarilo zahrať si v zahraničnom filme? Veľa ich určite nebolo! Krásavici Barbare Nedeljakovej sa však sen splnil. Zaujala ako sexica v horore Hostel, tým sa to však neskončilo. V jej prípade nešlo len o päť minút slávy, veď už maká na ďalšom filme.

Hoci Barbara s tmavými očami aj vlasmi nie je typickou predstaviteľkou východoeurópskej krásy, Slovensku robí dobré meno. Za jej úspechom nie je však len pekná tvárička a sexi telo. Herectvo totiž študovala aj na vysokej škole v Prahe a istý čas pôsobila dokonca v bábkovom divadle. Takej krásy schovanej za kulisami by však bola škoda., preto niet divu, že sa rozhodla postaviť pred kameru.

Názov jej najnovšieho filmu viac ako zaujímavý – bude sa volať Pimp: Scratched Inside (Pasák: Poškrabaný zvnútra) a uvidíte v ňom poriadne horúce scény. Zviazané ženy, prostitútky hrajúce sa jedna s druhou – tým všetkým sa režisér Robert Cavanah snaží získať priazeň, zrejme najmä mužského, publika Barbara si v ňom zahrá po boku herca Billyho Boyda, známeho ako hobita Pippina z trilógie Pán prsteňov.

Aj keď tento film zrejme nemá patriť medzi kasové trháky, človek nikdy nevie. Spomeňme si, že aj Hostel bol len lacný horor, a napriek tomu dosiahol obrovský úspech. Držme Barbare palce!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu