Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Stíhačka Jennifer Aniston: Butler, mne neujdeš!

Gerard Butler a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (9)
Gerard Butler a Jennifer Aniston

BERLÍN – Chce ho len pre seba! Herečka Jennifer Aniston sa zúfalo túži zbaviť nálepky nešťastnej a nemilovanej ženy. Svoju obeť má pritom vyhliadnutú dlhšie – chce svojho sexi kolegu, Gerarda Butlera. A Jen si dá zrejme poriadne záležať na tom, aby sa jej z chomúta už nevyvliekol!

Má svoj cieľ a ide si za ním! Jennifer Aniston vždy pôsobila dojmom milej dievčiny odvedľa. Dnes je však situácia iná – zúfalo totiž bojuje o svoje šťastie a lásku. A má veru poriadne ambície. Chce priviesť na počestné chodníčky notorického záletníka a idol mnohých žien, herca Gerarda Butlera!

Ako však bolo vidieť na berlínskej premiére filmu Lov na exmanželku, sú všetko len nie zohratí. Keď sa herečka chcela k svojej láske na červenom koberci pritúliť, Gerard ju odignoroval a pochodoval ďalej. Úbohej Jen tak nezostalo iné, len sa pustiť za ním a snažiť sa ho zadržať. Žeby tu bola určitá podobnosť aj s intímnym vzťahom medzi týmito dvoma hercami?

Ani jeden z nich síce oficiálne nepotvrdil, že je medzi nimi niečo viac ako kamarátstvo, pred pár dňami však obleteli svet fotografie, zachytávajúce hercovu drzú „ruku šmátralku“, ako s chuťou obchytkáva herečkin zadoček. A toto zväčša iba kamaráti nerobia, alebo áno? Isté je, že Jennifer je viac ako pripravená usadiť sa v ďalšom manželstve a spestriť si život deťmi. Otázka znie, či si dokáže Gerarda udržať dostatočne dlho na to, aby jej tento sen vyplnil!

Viac o filme sa dozviete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu